Jerry Heil згадала, як поліцейські висміяли її через переслідування росіянина

11 июля 2023, 15:03
Шоу-бизнес
Jerry Heil згадала, як поліцейські висміяли її через переслідування росіянина © instagram thejerryheil

Відома українська співачка та блогерка Jerry Heil, яка нещодавно оголосила про початок продюсерської кар'єри, розповіла про нав'язливого шанувальника з Росії. В інтерв'ю для YouTube-каналу «Розмова», 28-річна артистка зізналася, що чоловік на ім'я Іван неодноразово писав їй у соцмережі та месенджери неадекватні повідомлення сексуального характеру і одного разу навіть приїжджав на один із її заходів до України.

Читайте також: Джолі висміяла Пітта в новому судовому позові: що не поділило колишнє подружжя

За словами Яни Шемаєвої (справжнє ім'я виконавиці), настирливий фанат почав її засипати повідомленнями ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну під час пандемії коронавірусу. 

«Цей чувак почав мені писати під час ковіда, тому що я вела прямі ефіри. Я помічала, що одна якась істота мені постійно пише неприємні речі сексуального характеру. Спочатку він писав у чатах під ефірами, потім він почав писати великими текстами в дірект, а в якийсь момент це все перекочувало в телеграм. Він знайшов мій особистий телеграм і почав писати туди», — поділилася Jerry Heil.

Також співачка згадала, як чоловік приїхав із Іркутська, щоб побачитися з нею на фан-зустрічі у Львові. Налякана Яна разом із подругою Христиною закрилася в іншій кімнаті та викликала поліцію. Але представники правоохоронних органів лише посміялися з цієї ситуації і відпустили переслідувача. Знаменитість зазначила, що росіянин набридає їй і досі.

«Приїжджає поліція і перше, що вони роблять, — вони іржуть. Вони кажуть: "Так а що, вам зять не треба?". Я просто в шоці. Я налякана, боюся виходити в одну кімнату з ним, і мені навіть не може допомогти поліція. Вони іржуть з мене. Далі, я в сумбурі все це пам'ятаю, вони виводять його на вулицю, я пишу заяву. До мене знову заходить поліцейський і каже: "Та вийди з ним поговори. Та він тебе просто любить". Починає якийсь бред казати, я думаю: "Що ви говорите, ви поліція взагалі чи це якась підстава?», — поділилася спогадами Jerry Heil.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают