Світоліна перенесла операцію: перші подробиці та фото з лікарні

18 сентября, 11:36
Шоу-бизнес
Світоліна перенесла операцію: перші подробиці та фото з лікарні © instagram.com/elisvitolina

Популярна українська тенісистка та громадська діячка Еліна Світоліна через 6 днів після святкування 30-річного ювілею у Києві повідомила про перенесену операцію.

Читайте також: Козловський звинуватив ЗМІ у наклепі після публікації фото його зведеної сестри

На своїй сторінці в інстаграмі знаменитість розповіла, що їй знадобилося хірургічне втручання, щоб вирішити давню проблему з правою ногою. За словами Світоліної, через біль вона була змушена раніше завершити змагальні сезони у 2023 та 2024 роках. Еліна додала, що проблема завдавала їй незручностей не лише у спорті, а й у повсякденному житті.

Тенісистка подякувала фанам та близьким людям за підтримку і додала, що робитиме все можливе, щоб скоріше повернутися на корт у чудовій фізичній формі. Свою заяву вона доповнила двома фото із лікарні. На першому кадрі вона лежала в лікарняній палаті, а на другому позувала в колісному кріслі зі своїм чоловіком, французьким тенісистом Гаелем Монфісом.

«На жаль, мій сезон 2024 року тепер увійшов до історії, тому що сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагався впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка завершила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. З нею стало складніше справлятися, і вона все більше впливає на мене, не тільки щодо тенісу та тренувань, а й у моєму повсякденному житті. АЛЕ ЗАРАЗ… Я схвильована можливістю зосередитись на своєму одужанні та повернутися ще сильнішою, ніж раніше. Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні. Я хочу подякувати всім вам за вашу підтримку та наснагу в цей непростий час. Ваше кохання та позитив означають для мене весь світ, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з усіма вами на кортах у 2025 році», — написала Світоліна.

Раніше ми писали, що Усик прокоментував свій арешт в аеропорту Кракова.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают