У МЗС спростували, що Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку

Сегодня, 13:27

Українська співачка Аліна Гросу, яка зараз тимчасово проживає у Штатах, потрапила в скандал через нещодавні публікації в соцмережі. Минулого тижня 29-річна артистка на своїй сторінці в інстаграмі заявила, що стала офіційною представницею української культури у Нью-Йорку, та показала відео з приватного заходу, організованого мером міста Еріком Адамсом.

Після цього у ЗМІ з'явилися чутки, що Гросу нібито отримала дипломатичну посаду від посольства України в США. Через чотири дні після оприлюднення Аліною ролика речник МЗС України Георгій Тихий випустив у фейсбук заяву, в якій назвав інформацію в пресі «нісенітницею». Він офіційно спростував, що Гросу нібито працює у органах дипломатичної служби України.

«Чесно, є чим зайнятися зараз в Нью-Йорку крім спростування нісенітниць. Але оскільки розлетілося всюди, то ось: "Нам не відомо, звідки з'явилася інформація про те, що співачка Аліна Гросу "отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку". З огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз'яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій», — написав Тихий.

Раніше ми писали, що блогерка Верба розсекретила незвичайне ім'я новонародженої дочки.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают