«Не впевнена, що це фінально лікується»: Трінчер заявила, що страждає від РПП

Вчера, 15:03
Шоу-бизнес
«Не впевнена, що це фінально лікується»: Трінчер заявила, що страждає від РПП © instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка та акторка Анна Трінчер у шостому випуску свого ютуб-шоу «Перепрошую» зізналася, що страждає від розладу харчової поведінки (РХП). У відео під назвою «Я боюсь їсти? Відверто про розлади у харчуванні» 22-річна зірка серіалу «Школа» та учасниця «Дитячого Євробачення-2015» заявила, що вже кілька років працює з психологом та нутриціологом, проте проблема періодично повертається після стресових ситуацій.

«Я не можу згадати, що сталося в моєму житті, з якого моменту це сталося, що в мене почався дуже сильний РХП і я почала багато-багато років через це страждати. І я, до речі, не зовсім впевнена, що це взагалі фінально лікується. Мені здається, що є ремісія якась, але от скільки я вже працюю з нутриціологом, скільки я вже в свідомому споживанні, працюю з психологом, налагоджую контакт з тілом, мене все одно вертає. Я тільки знаходжу якийсь баланс і класні стосунки з їжею, щось стається, якась тригерна подія, і мене знову вертає», — поскаржилася артистка.

Читайте також: Джамала зізналася, на що витратить Шевченківську премію у розмірі 429 тисяч грн

За словами Анни, востаннє у неї стався зрив під час підготовки до зйомок одного з кліпів. Виконавиці потрібно було схуднути, проте організм включив «реактивний опір» її бажанню не переїдати.

«Я бачу, наприклад, якусь гарну їжу, якийсь гарний тортик. Я така: "Ну хоча би спробую, як воно на смак" Цікаво ж, навіть якщо ти знаєш, яке воно на смак. Ти береш цей маленький шматочок, і потім щось в моменті перемикається і ти такий "горить сарай — гори і хата", і ти починаєш компульсивно переїдати. У РХП-шників відсутній контакт з тілом і, наприклад, я втомилась і я це поєдную з тим, що мені треба поїсти, а мені треба відпочити», — пояснила Тринчер.

Раніше ми писали, що учасник гурту Kadnay Пилип Коляденко таємно одружився.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают