Жадан розсекретив, де служить через чотири місяці після мобілізації

Вчера, 18:02
Шоу-бизнес
Жадан розсекретив, де служить через чотири місяці після мобілізації © facebook.com/serhiy.zhadan

Популярний український письменник, музикант та громадський діяч Сергій Жадан поділився новими подробицями своєї військової служби. Фронтмен гурту «Жадан і Собаки» та автор романів «Депеш Мод» і «Ворошиловград» розповів, як змінилося його життя через чотири з половиною місяці після мобілізації.

Читайте також: Свечкоренко з «Холостячки» відсвяткував першу річницю шлюбу: фото із зірковими гостями

На своїй сторінці у фейсбуці Сергій розсекретив, що близько двох місяців служив у батальйоні сил підтримки у взводі свого друга Михайла Озерова. А два тижні тому він одержав посаду штаб-сержанта другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Жадан похвалився, що отримав від комбрига Хартійний коїн.

«Минуло чотири з половиною місяці, як я мобілізувався. Два місяці вишколу, два місяці служби в батальйоні сил підтримки, у взводі свого давнього приятеля Міші Озерова — облаштовували позиції бригади, набили купу гуль на польових дорогах довкруг Липців. Ось уже два тижні служу штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Роботи багато, але робота цікава і корисна для бригади — комунікації всередині підрозділу і назовні, робота з особовим складом, наше чудове Радіо Хартія, яке стрімко набирає обертів, підтримка медичної та патронатної служб, фандрайзинг та багато іншого. Честь бути дотичним до міцної і дружньої Хартійної родини. Честь працювати на Сили оборони. Честь служити українському народові. П.С. Вчора комбриг вручив Хартійний коїн. Що теж – велика честь», — написав він.

Нагадаємо, що на початку червня стало відомо, що Жадан приєднався до бригади Національної гвардії «Хартія».

Раніше ми писали, що учасник гурту Kadnay Пилип Коляденко таємно одружився.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают