Анна Саліванчук отримала диплом психолога та показала фото з випускного

Вчера, 13:37
Шоу-бизнес
Анна Саліванчук отримала диплом психолога та показала фото з випускного © instagram.com/salivanchuk.anna

Українська акторка телебачення, кіно та театру Анна Саліванчук здобула ще одну вищу освіту. Через 18 років після закінчення Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. Карпенка-Карого зірка «Одного разу під Полтавою» та «Свінгерів» стала кваліфікованим сімейним психологом. Про отримання диплома магістра Саліванчук повідомила на своїй сторінці інстаграмі.

39-річна знаменитість оприлюднила добірку фото, де у вбранні випускника позувала на тлі Інституту післядипломної освіти у Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка. На двох  знімках акторка позувала в компанії своїх однокурсниць. А ще на одному фото показала диплом, у якому вказано, що вона пройшла освітню програму «Психологія сім'ї із основами психотерапії». У підписі до знімків із випускного Анна зізналася, що через щільний графік у театрі та на зйомках телепроєктів поки не освоюватиметься у новій професії.

«Як би це дивно не звучало, але Я у всьому шукаю плюси. Якби не війна, яка на початку у всіх у нас забрала багато чого, і багато професій стали не на часі, як у мене — театр, кіно, яб ніколи не наважилось всутупити в Інститут післядиплоної освіти ім. Т. Г. Шевченка на сімейну психологію. І ось війна ще триває, а я вже дипломований психолог, і при цьому продовжую служити в театрі і зніматись в кіно. Я все життя цікавились психологією, читали, дивилась фільми, консультувала і допомагала подругам, і настав час зануритись в психологію професійно. Поки я не знаю чи почну практикувати і допомагати людям, бо на щастя акторська професія вже на часі, і її я обожнюю,але ніколи не кажи ніколи, можливо настане час і я почну допомагати людям зцілювати свої душі. А поки починаю з себе. Приймаю ваші вітання, яка я молодець. Бо, якщо чесно, — це було не просто, все встигати:навчання, діти, театр, гастролі, блогерство, готування, прибирання, подорожі, гуртки, спорт, практика, захист диплома... Але я це зробила, — прокоментувала нове досягнення Саліванчук.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anna Salivanchuk (@salivanchuk.anna)

Раніше ми писали, що Емінем вперше стане дідусем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999