Ірина Білик натякнула на примирення з Коляденком

Вчера, 14:59
Шоу-бизнес
Ірина Білик натякнула на примирення з Коляденком © instagram.com/bilyk_iryna

Відома українська співачка Ірина Білик, схоже, налагодила стосунки з колишнім цивільним чоловіком, співаком, ведучим та хореографом Дмитром Коляденком. Наприкінці травня шоумен в інтерв'ю Славі Дьоміну заявляв, що не спілкується з екскоханого із грудня 2023 року.

Читайте також: Дружина Остапчука в річницю знайомства згадала, як намагалася «відмазатися» від побачення

Коляденко скаржився, що Ірина «каже одне, думає друге, а робить третє» і зізнався, що був ображений на зірку сцени через її відмову вирушити з ним разом у концертний тур.

«Колишня — це колишня. Все, досить. Любили, сварилися — ви розвелися, у неї інший чоловік. Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я прив'язаний до Ірини Білик, треба ставити крапку. Казати "дякую, я тебе любив і буду любити, але я пішов далі". І ми домовилися, що у неї своє кохання, а у мене своє», — розповів тоді Коляденко.

Однак увечері, 3 жовтня, Білик натякнула на примірення із Дмитром. Народна артистка оприлюднила фото, де в одному з кафе Коляденко у рожевій шапці, темних окулярах та сірій сорочці позував із двома тарілками з котлетами, салатом та картопляним пюре.

Цю ж публікацію Ірина додала до сторіз і прикріпила до неї свій хіт із 90-х «Ти мій», чим підігріла чутки про возз'єднання після гучної сварки.

Ірина Білик натякнула на примирення з Коляденком instagram.com/bilyk_iryna

Раніше ми писали, що Емінем вперше стане дідусем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999