Дружина Остапчука в річницю знайомства згадала, як намагалася «відмазатися» від побачення

Вчера, 14:19

Український ведучий Володимир Остапчук та його третя дружина Катерина поділилися кумедною історією з нагоди святкування 4 жовтня другої річниці їхнього знайомства.

Читайте також: Анна Саліванчук отримала диплом психолога та показала фото з випускного

На своїй сторінці в інстаграмі 40-річний шоумен процитував розповідь коханої, яку вона оприлюднила у своєму закритому акаунті. 23-річна блогерка згадала, як Остапчук запросив її на друге побачення вранці. Катерина зізналася, що не хотіла знову зустрічатися з Володимиром, тож вигадала «відмазку». Проте Остапчук був наполегливим і покликав ще раз дівчину до ресторану.

«Після першого побачення він зателефонував мені й запросив на каву, а я не хотіла другої зустрічі, тому в мене було 2 секунди, щоб придумати, чому я не піду, і тому я не вигадала нічого розумнішого, ніж сказати: "А я не пʼю каву *пауза*… вранці". Він відповів, що окей, але потім, коли ми таки зустрілися, сказав, що подумав, що я дуже дивна, адже якщо каву пʼють, то саме вранці. Як ви розумієте, з фантазією у мене проблеми, тому коли він ввечері запропонував вечерю, відмазатися не вийшло — й ось так і живемо вже разом. Два роки. Люблю нас», — поділилася Катерина.

Володимир додав до спогадів дружини лише два рядки: «Як добре, що в тебе погана фантазія. Люблю».

Раніше ми писали, що Емінем вперше стане дідусем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999