Козловський показав своє дитяче фото з батьками

Вчера, 15:41
Шоу-бизнес
Козловський показав своє дитяче фото з батьками © instagram.com/vkozlovsky_music

Відомий український виконавець та військовослужбовець Віталій Козловський поділився рідкісною фотографією із сімейного альбому. На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз артист запостив чорно-білий кадр, якому близько 40 років. 

Читайте також: Ольга Куриленко привітала сина з 9-річчям та показала рідкісне фото з ним

На раритетному знімку маленький Віталій позував на тлі настінного килима на руках у батька та мами — Віталія Сергійовича і Тетяни Миколаївни. У підписі до публікації Козловський розповів, що він не мав можливості з перших років життя відвідувати з батьками спортивні секції. Тому, коли в нього народився первісток, він прийняв рішення якомога раніше віддати дитину на спорт.

В інших сторіз Віталій похвалився першими успіхами 6-місячного сина Оскара у плаванні. За словами співака, за три місяці занять в одному з басейнів на Оболоні хлопчик навчився плавати та навіть пірнати.

«Коли я був таким як на фото, навіть мови не було про якийсь спорт. Почав ходити і шукати собі різні гуртки вже у школі. Мене не водили за руку. Знаходив сам, приходив до батьків: "Буду займатись" — "Займайся".  Тому для себе вирішив, що з найменшого віку хочу дати синочку максимум можливостей, а він вже підросте і обере, що йому найцікавіше. Тому вже з 3 місяців Оскар плаває. У Києві на Оболоні є дуже класне місце з плаванням для таких малюків.  Такі наші результати через з місяці занять. Обожнює воду, гарно плаває, пірнає.  Страху нема зовсім. І вже схоже, що плавання це те, що він дуже любитиме, коли підросте», — розповів Козловський. 

Віталій Козловський у дитинстві з батьками instagram.com/vkozlovsky_music

Син Віталія Козловського instagram.com/vkozlovsky_music

Син Віталія Козловського instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше ми писали, що Емінем вперше стане дідусем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999