Цимбалюк заступився за Нікітюк, котру захейтили за роман із військовим

Вчера, 15:20

Один із найзатребуваніших українських акторів сучасності Тарас Цимбалюк публічно підтримав Лесю Нікітюк. Днями ведуча офіційно підтвердила чутки про те, що зустрічається із військовим Дмитром Бабчуком.

Читайте також: «Це вже зрада»: вдівець Ніни Матвієнко пояснив, чому з'їхав від дружини після 50 років шлюбу

Однак не всі користувачі Мережі пораділи за зірку Нового каналу після новини про зміни в її особистому житті. Так, Цимбалюк в інстаграм-сторіз розповів, що був шокований тим, які коментарі пишуть про Лесю після оприлюднення її роману.

Зірка серіалів «Спіймати Кайдаша», «Зв'язок» та «Жіночий лікар: Нове життя» гнівно заявив, що йому соромно за українців, які дозволяють собі писати такі образливі відгуки. Тарас додав, що з такими критиками в країні нам навіть зовнішніх ворогів не треба, бо ж свої можуть «бездумно втопити».

В іншій публікації він оприлюднив скріншот із кількома коментарями, де Лесю критикують за її зовнішній вигляд, називають «сільською дівчиною» та звинувачують у тому, що вона нібито швидко змінює партнерів.

«Я майже не буваю на фейсбуці. Там найбільше **бнутих коментаторів. Не розумію, до речі, чого так складається. Може, початок повномасштабної війни посадив вдома якийсь пласт розумників, котрі стали прикуті до телефонів, і вважають, що їхня цінна думка комусь треба… Може, бо соцморежі вже 20 років… Сьогодні відкрив коменти під шістьома абсолютно рандомними постами і мені аж дурно стало від примітиву, що там несеться.  Тупо, с*ка, соромно за людей. Під чим вони це все пишуть? Я вже давно збагнув одну страшну річ: нашому народу не потрібні зовнішні вороги... Для формування жовчі достатньо і своїх людей, щоб їх абсолютно невиправдано х*єсосити і демонструвати власну деградацію! Про яке єднання мова, коли ви готові бездумно топити своїх. Реально соромно!», — звернувся до хейтерів Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк заступився за Лесю Микитюк instagram.com/lesia_nikituk

Тарас Цимбалюк заступився за Лесю Микитюк instagram.com/lesia_nikituk

Раніше ми писали, що вдівець Ніни Матвієнко розкрив рідкісні подробиці їхнього шлюбу.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999