Сергей Притула серьезно поскандалил с журналистом украинской газеты

Известный телеведущий не рад, что, отказавшись от ответа, за него выдумали неправдивую историю.

Виктория Егорова
Виктория Егорова
журналист
22 августа 2014, 11:30
Шоу-бизнес
Сергей Притула, интервью © Владимир Шевчук

Предлагаем вам прочесть обращение Сергея Притулы к журналисту газеты.

 

Діло газети «Жизнь» не вмирає!
Телефонує мені кілька днів тому нєкто Константін Рилєв. Відрекомендувався, як кореспондент розділу «Культура» газети «Вести». Поцікавився, чи дійсно мій син збирається 1-го вересня у 1-ий клас. Отримавши схвальну відповідь, почав ставити різні запитання. Я, звісно ж, відправив пана Рилєва у піар-відділ Нового каналу, адже всі контакти ведучих Нового відбуваються через цю структуру. Піар-відділ дав пану Рилєву добро на спілкування зі мною, той не забарився з дзвінком і, отримав від мене конкретну відповідь, що я не розглядаю похід свого сина у перший клас приводом для спілкування з журналістами. Ну не вважаю я нашу особисту, родинну подію, предметом для смакування масмедіа. Про що й чітко пояснив пану журналісту. Чому не сказав йому це одразу? Тому що порядок має бути в стосунках з масмедіа! Всі знають, що ведучі каналу «ходять» під піар-відділом, але ні, постійно наярюють напряму. Ні, панове, спочатку піар-відділ, потім «тіло». 


Я тако собі подумав, що наше спілкування на цьому закінчилось. Але ні! Не отримавши від мене бажаної інформації, пан Рилєв вирішив висмоктати її з пальця, або ще з чого він її там висмоктує. В результаті виявилось,що мій Дмитро буде навчатись у приватній школі в Святошинському районі, за 5000грн в місяць, а зараз ліпить горщики в Карпатах…


Звісно ж, я одразу набрав горе-журналіста і поцікавився, якого ж дідька він розмістив інформацію, яка не відповідає дійсності? На що Константін атвєтіл мнє, що якщо я не хочу розказувати про свого сина сам, то у нього «єсть істочнікі» і він «лічно проводит слєдствіє»!!!!!!!! А ще те, що бере інформацію з мого відкритого блогу.


Коротше, якщо містер Рилєв («містер»,бо він проводить слєдствіє, отже детектив! ) покаже мені, де я в себе на ФБ писав, що мій син буде вчитись у Святошинському районі, в приватній школі, за 5000грн на місяць, обіцяю віддати містеру Рилєву свій Рендж Ровер. Якщо ж цю інформацію містеру Рилєву надали його «істочнікі», то вони не «істочнікі», а «стоки», при чому каналізаційні. При чому такі ж, як і сам Рилєв, бо журналіст, який розміщує брехливу інформацію – це не журналіст, а шмат лайна!


І так, мимохідь… з лука стріляли і горщики ліпили ми з Дмитриком ще 14 липня. Стаття вийшла 20 серпня. Ви, мосьє детектив, вже зовсім баран і різниці в місяцях не розрізняєте?


Так, звісно ж, наша розмова закінчилась на підвищених тонах. Так, звісно ж, я використав увесь запас ненормативної лексики на адресу людини, яка ні на грам не розкаюється у тому, що написала брехню (що, доречі, не прикрашає ні мене, ні його). Я навіть дозволив собі таку грубість, як перейти з цим мудаком на Ти… за це каюсь найбільше. Але після того, як МУЖЧИНА Рилєв зателефонував ДІВЧИНІ керівнику нашого піар-відділу, щоб пожалітись/висловити обурення/поскиглити/відчути себе мужчиною (потрібне хай підкреслить), моє сумління очистилось само собою. Ви, Рилєв, якщо маєте якісь претензії до нашого діалогу, то набирайте мене особисто, номер у Вас є. А то якось неправильно у Вас виходить. Як запитання ставити – то напряму, а як претензії – то вже через піар-відділ. Все треба робити навпаки!
Маю особисте прохання до власників та шеф-редактора газети «Вести».

Будьте такі ласкаві, зробіть вигляд, що мене не існує. Ігноруйте мене, прошу Вас уклінно. Для мене присутність на шпальтах Вашої газети ідентична присутності на рулоні туалетного паперу. Зрештою, як подейкують незаможні жителі приватного сектору столиці, це порівняння не позбавлене сенсу. Це по-перше. А по-друге, безконтрольність діяльності таких журналістів, як Рилєв, провокує нормальних людей на те, щоб фізично підкоректувати ділянки його тіла, які так співзвучні з його прізвищем. І винні у цьому будете, насамперед, Ви! І, зрештою, пропоную пану Рилєву не встидатись і на тому ж ресурсі, де він опублікував повну ахінею про освітні перспективи моєї дитини, щиро зізнатись, що був неправий. А то «журналіст», «істочнікі», «слєдствіє». Батєнька, Ви не в Нью-Йорк Таймс розслідування проти сенатора ведете, а пишете херню про мою дитину! Покайтесь і спіть спокійно!


P.S. Дмитро Притула буде навчатись у одному з освітніх закладів Подільського району. Щомісячної оплати на рівні 5,4,3,2,1 тисяч гривень не передбачено. Станом на цей момент перебуває в Збаражі у бабусі. Це так, щоб закрити питання.


P.P.S. Буду вдячний колегам по цеху, якщо поставитесь з розумінням до прохання не використовувати наші маленькі персональні свята у цілях Ваших ресурсів. 
Щиро дякую. Завжди відкритий до діалогу на інші теми, Сергій Притула.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (14)

символов 999
Сейчас обсуждают