Джамала научилась рисовать ради благотворительности (фото)

Джамала рассказала о том, что нарисовала картину в рамках благотворительного проекта по сбору средств на оборудование для Центра детской карлдиологии и кардиохирургии.

17 декабря 2014, 11:00

«Друзі, сьогодні я на кілька годин взяла у руки пензлі (а я зовсім не вмію малювати), щоб зібрати кошти на обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії 
Сім годин - це середній період, який триває операція на серці, і це той час, за який були створені роботи, покликані врятувати життя багатьох дітей.
Я працювала над картиною, якій дала назву «Цілісність». В людині одночасно уживаються різні почуття і емоції, вона може бути самотньою чи в родинному колі… В різноманітті цілісність людини. 
Роботи, серед яких і моя картина, будуть виставлені на благодійний аукціон, що відбудеться 30 січня 2015 року в готелі Hilton Kyiv, і кошти, отримані з їх продажу, будуть спрямовані на придбання необхідного для Центру апарату штучної вентиляції легень.
Організаторами події виступають Благодійна фундація «Відкриті серця України»

P.S. я бачила, як б’ється серце дитини на операційному столі! Це неймовірно! Наші діти мають бути здоровими», - поделилась Джамала на своей странице в социальной сети. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (3)

символов 999
Сейчас обсуждают