Мама Кузьмы «Скрябина» обратилась к поклонникам сына

Мама Кузьмы «Скрябина» не может принять решение без поклонников

Кристина Шомина
Кристина Шомина
журналистка
12 марта 2015, 11:40

Со дня смерти Кузьмы «Скрябина» прошло 40 дней, и у поклонников популярного коллектива возник один логичный вопрос: «Что будет с группой дальше»? После новостей, которые массово появились в СМИ о том, что музыканты ищут солиста на место Кузьмы, свое заявление решила сделать мама.

Предоставляем тебе заявление на языке оригинала:

Мама Кузьми Скрябіна до фанів! (дочитайте, будь ласка, уважно до кінця)

"Мені, дорогенькі мої, потрібна ваша допомога. Без вас я не можу прийняти дуже важливе рішення, бути чи піти в небуття групі Скрябін. Музика Кузьми, яка належить і вам, звичайно буде якийсь час на дисках, і всі ми будемо слухати її. Але час невблаганний, буде стирати потроху біль втрати і музику Андрійка.

І тому під впливом, напевно сина, мені прийшла раптова думка, 8 березня ввечері, що треба продовжити життя Скрябін-групи. Але в голові була така буря і боротьба — як?! Це ж треба на сцену поставити когось, хто має замінити Андрійка! І я подумала — це нісенітниця, яка не має права на життя.

9 березня, рано, о 4:33, я відкрила очі — і ясна вказівка "Два пацана і Шпрот"! Ця ідея була настільки чіткою, що сумніву не було — не я це придумала.

Мені треба з вами порадитися, адже стільки нерозкручених пісень піде просто в небуття, з часом не буде звучати на концертах-фестивалях. Завдання групи "Скрябін 2.0" розкрутити те, що несправедливо було забуто просто на дисках, і не звучало в ефірах. Я думаю, що ті вказані в сні два пацани, повинні бути молодими, як Оля (Шпрот), мати дар імпровізації, і в цілому зберегти стиль Скрябіна. При тому внести нотку молодості, як це зробив Дорн (але не так кардинально), а на концертах зажди мають бути присутні 2-3 кліпи-постановки у виконанні Андрійка.

На могилі в Брюховичах я знаходжу багато листів, віршів від фанів, які їх залишають Андрійкові, а читаємо їх також ми, його мама і тато. І прочитавши слова, які могли написати тільки щирі та віддані люди, я оцінила любов фанів. І подумала, що тільки з вами всіма, з вашими думками з приводу продоження Скрябіна, я можу приймати якесь рішення! Дуже чекаю на ваші думки. Разом горе пережити легше!"

Свої ідеї, думки надсилайте на мейл skrjabin.2.0@gmail.com»

Все самые актуальные новости смотри на главной странице женского портала tochka.net

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (9)

символов 999
  • шшшшшшшшшшшш 9 лет назад

    можна зберегти групу..я думаю що андрийко цього б хотив

    Прокомментировать Мне нравится
  • mikhalchuk24 9 лет назад

    Як вважаєш, мама Кузьми «Скрябіна» правильно вчинила?
    Ответ: Мама Кузьми вчинити по іншому не могла, згадайте гурт "Queen", хлопці і до тепер їздять, виступають. Це згадка про Фредді Мерк'юрі. Так само всі пам'ятатимуть про Андрійка Кузьму!!!

    Прокомментировать Мне нравится
  • 9995 9 лет назад

    Подумайте сами. Если группа "Скрябин" уйдёт в забвение, маме станет ещё тяжелее. А создав новую группу, где красной ниточкой будет проходить творчество Кузьмы, его песни, его аранжировки, мама будет только счастлива, что её сына помнят, любят и его творчество продолжает жизнь в его песнях. Однозначно, нельзя не прислушаться к словам мамы и продолжать дело Кузьмы. При этом не забывать о его родителях и приглашать их на концерты!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 9 лет назад

    Господи, остатки "Скрябина", да не дергайте вы маму своею группой. 40 дней всего прошло! Ее дело - молиться о душе сына. А вы подождать не можете или с голоду помрете? Не лезьте к человеку, дайте ей время на скорбь. "Два пацана и Шпрот" - это мама так бы выражалась? Ясен пень, что это "заявление" написано кем-то из вас. Свиньи вы, ребята, вот кто!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 9 лет назад

    Однозначно нет

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 9 лет назад

    Скрябин-это Кузьма! И никак иначе. Могут год-два продержаться на концертах в его память, но без него группы Скрябин быть не может!((

    Прокомментировать Мне нравится
  • 9883 9 лет назад

    Андрюшу не забудем!Мама молодец,хорошая идея!

    Прокомментировать Мне нравится
  • Гость 9 лет назад

    Очень жаль Андрюшу Кузьменко......жаль Вячеслава Чорновола, он был не западенец, он был настоящий украинец.....жаль Гонгадзе - смерть жуткая.....а никто не наказан, у власти те же рожи

    Прокомментировать Мне нравится
Сейчас обсуждают