Зірка серіалу "Слуга народу" Ольга Жуковцова: "Раніше я була більшою на 15 кілограмів"

Актриса Ольга Жуковцова розповіла, як познайомилася з чоловіком, про найскладніший знімальний день, і як їй вдалося домогтися ідеальної форми

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
9 ноября 2017, 09:00
Шоу-бизнес
Эксклюзив
Ольга Жуковцова © пресс-служба

Актриса Ольга Жуковцова, зірка серіалу "Слуги народу" на "1+1", розповіла, як познайомилася з чоловіком, про найскладніший знімальний день, і як їй вдалося домогтися ідеальної форми.

  • Ольга, яку сцену зі зйомок "Слуги народу" ви запам'ятали найбільше?

Була складна сцена в першому сезоні, де ми з Женею розповідали анекдоти. Це була дуже довга сцена, знімалася одним кадром. Ми виходили з ліфта, йшли по довгому коридору і розмовляли. Це був мій другий знімальний день, і режисер все не міг від мене домогтися потрібної емоції. Я намагалася відганяти в сторону думки про те, що я погана актриса, хоча Олексій Кірющенко і намагався мене переконати в цьому:) Звичайно, якщо говорити про кіно, то Кірющенко – це режисер, який мене відкрив. Я дуже вдячна всім акторам і авторам "Кварталу", що вони дали мені можливість потрапити в цей проект. Для мене як актриси це дійсно велике щастя і подарунок долі.

Ольга Жуковцова
Ольга Жуковцова © пресс-служба

  • Ви постійно живете в Дніпрі, де народився ваш чоловік. Не було бажання переїхати до Києва?

Ми обговорюємо різні варіанти, але все впирається в роботу. Я вважаю, що в родині чоловік повинен впевнено себе почувати в роботі, а для жінки це повинно бути немов хобі, тобто вона не повинна думати, де їй дістати гроші, щоб прогодувати сім'ю. Я дуже люблю і поважаю свого чоловіка і рада, що він дотримується цієї ж думки.

  • Як ви з ним познайомилися? І чим він займається?

Зараз Діма виготовляє кожгалантерею – ремені, гаманці та інші речі. У нього є невеликий цех в Дніпродзержинську. Але в душі він був і залишається музикантом. З друзями влаштовує різні музичні вечори, вони виступають з концертами, грають кавери на популярні пісні. А раніше він був звукорежисером у КВН, а саме у команди "Дніпро", з якої вийшли Ігор Ласточкін і Юрій Ткач. Власне, ми й познайомилися на КВНі, куди я теж приїхала виступати. Нам тоді було приблизно по 20 років, і я закохалася в нього з першого погляду. Вперше побачила його на сцені, він був таким гарним, стильним. В таких низьких джинсах з ланцюгом, в кросівках модних. Потім ми зустрілися, коли я вже жила в Києві. Ми з друзями зробили Київський театр гумору, де були і авторами, і акторами, і все на світі. Так ось, Діма приїхав до нас на спектакль, так як мої друзі були його друзями. На той час минуло вже п'ять років після нашого першого знайомства. Після вистави він до мене підійшов і сказав, що вже хоче зі мною одружитися :). Потім він мене ще довго в цьому переконував. А вже офіційну пропозицію Діма зробив взимку, коли йшов дощ. Ми стояли в якійсь калюжі, на нас текла звідусіль вода. І він несподівано простягнув мені обручку. Загалом, це не було дуже романтично.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

  • А яким було весілля?

Весілля у нас відбулося 31 серпня, а розписалися ми на наступний день – 1 вересня. Чому так оригінально? Спочатку ми замовили ресторан, а в РАЦСі нам не пішли на поступки. Звичайно, спочатку я плакала через це, а потім ми вирішили, що нехай буде так. У нашому житті тепер два дні свята. А взагалі піком романтизму на весіллі було, коли ми давали клятви одне одному. Я навіть не очікувала, що весілля може бути таким зворушливим і приємним. Спогади про нього залишилися чудові. Ми святкували в готелі-ресторані, де також був басейн, і всі гості могли скупатися. На наступний день ми прокинулися, поснідали і поїхали розписуватися. Причому відзначали ми в Запоріжжі, а розписувалися вже в Дніпрі. Було весело. А потім, через півроку, ми завагітніли.

  • Це була запланована вагітність?

Дуже :). Ми готувалися до цієї події усвідомлено – не пили, не курили, я вираховувала місячні дні і інші всякі моменти. І в результаті він з'явився, найкращий малюк у світі – наш син Олексій.

  • Дуже багато актрис через завантаженість на роботі питання появи дитини в родині відкладають на другий план. У вас був цей вибір між кар'єрою і сім'єю?

Коли я приймала це рішення, у мене не було на той момент роботи :). Я навіть трохи страждала через те, що мене нікуди не запрошували. Тому я вирішила використати цей час з користю і пішла в декрет. Першим проектом після народження сина якраз і став "Слуга народу".

Ольга Жуковцова
Ольга Жуковцова © пресс-служба

  • Яка ви мама?

Я люблю балувати сина і з ним грати. А ще він часто жартує і перевіряє свій гумор на нас з татом. Так що, думаю, в нашій сім'ї росте ще один автор гумористичного жанру. А ще у нього дуже хороша пам'ять і схильність до мов.

  • Ви – у чудовій формі. Це гени чи старанна робота над собою?

Напевно, все разом. Хоча раніше я взагалі пухленькою була, кілограмів на 15 більшою, ніж зараз. У мене були шикарні груди, які починалася від підборіддя і плавно перетікали в прекрасний животик :). Але мені було незручно в такому тілі, навіть жарко, я б сказала. Тому я вирішила себе змінити. Просто змінила харчування і дуже швидко схудла. Прямо за місяць мені стало нічого носити, і в гардеробі не було жодної речі, яку я могла б надіти. Все було мінімум на три розміри більшим.

  • Спортивне навантаження теж додали?

А як же! Я тоді у спорт просто закохалася. Йога, пілатес, бодіфлекс. Потім захопилася тренуваннями Bodyrock. Це 15-хвилинні інтервальні тренування, які я раджу всім жінкам. Вони досить прості, але ефективні. Їх можна знайти в інтернеті.

Ольга Жуковцова
Ольга Жуковцова © пресс-служба

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Нагадаємо, що розпочався другий сезон серіалу "Слуга народу". Нові серії можна подивитись на каналі "1+1" о 20:20.

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают