Сына Василия Вирастюка сбила машина

Василий Вирастюк сообщил о здоровье своего сына после ДТП

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
4 декабря 2017, 12:00
Шоу-бизнес
Василий Вирастюк  © facebook.com/vasyl.virastyuk

Спортсмен Василий Вирастюк сообщил о ДТП. В ДТП попал его старший сын Адам. Его сбила машина, когда он переходил дорогу по пешеходному переходу.

Как сообщает Василий Вирастюк на своей странице в Facebook, водитель, который сбил его сына, даже не вышел из машины и скрылся с места происшествия.

Вирастюк отмечает, что сейчас с его сыном все хорошо. Но он просит всех помочь найти ему виновника ДТП:

Василий Вирастюк
Василий Вирастюк © facebook.com/vasyl.virastyuk

❌ПРОШУ МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!!!❌ 02.12.2017Рр. - близько 16-ої години на пішохідному переході збили нашого старшого сина (Адама), відразу скажу що з ним на даний момент вже все добре 👍 Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор що на бул. Лесі Українки, на свій ☝️ зелений знак (для пішохода) ☝️... в той момент автомобіль СІРОГО КОЛЬОРУ, попередньо TOYOTA COROLLA не пропустивши пішохода (тобто Адама) рухається далі, збиває його, зупиняється на 2-3 секунди і тікає 😡😡😡 щоб йому ноги-руки повідсихали!!! Велике прохання: якщо випадково, хтось був на Лесі Українки пішоходом і бачив це ЧП, або їхав в автомобілі і зафіксував втечу цього п@д&р#са 😡 надайте інформацію мені, ЩОБ Я МІГ ПОТРИМАТИСЯ ЗА ГОРЛО ТОГО Г&НДОНА !!!!! P.S. з Адамом на даний момент вже все добре 👍 В нього була часткова амнезія (втрата пам'яті), ввечері ми були на огляді у нейрохірурга де провели обстеження, зробили МРТ ☝️

Опубліковано Василем Вірастюком 2 грудня 2017 р.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Напомним, Маша Ефросинина доведет до слез Сергея Притулу в студии шоу "Сюрприз, сюрприз!". Сергей Притула, сам того не зная, стал героем программы Маши Ефросининой. Подробности читай по ссылке.

Все самые яркие и интересные новости смотри на главной странице женского онлайн-ресурса tochka.net.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают