Олег Винник рассказал, на что потратил свой первый большой гонорар

Певец Олег Винник признался, совершались ли когда-либо покушения на него

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
5 сентября 2018, 15:00
Шоу-бизнес
Олег Винник © пресс-служба канала "Україна"

Олег Винник все чаще соглашается рассказывать о себе. Недавно артист согласился на большое интервью с Анатолием Анатоличем. В "Зе Интервьюере" Олег Винник поговорил и о своем детстве, и о первых концертах.

Олег Винник затронул тему своих гонораров. Певец признался, на что потратил первые серьезные деньги:

Перша моя заробітна плата - я мамі зробив операцію, вона в мене була інвалідом 2-ї групи по зору, все життя були проблеми. Я зробив операцію та купив собі на той час музичний центр - це і 2 бокси, і Harman Kardon з двома дисководами, і двокасетний магнітофон ще до того докупив, і відео. Я тоді був такий щасливий. Але мені тоді трошки не вистачило однієї заробітної плати, і я розтягнув ще на іншу. Це були не малі гроші.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Певец даже во время интервью не обошелся без внимания со стороны. Поклонники Олега Винника не упустили возможность пообщаться и сфотографироваться с артистом.

Кроме прочего, Олег Винник признался, совершались ли когда-либо покушения на него:

Щоб були такі страшні випадки до сьогоднішнього дня, що охорона вирішує больові питання, то в принципі їх не було. Але всяке буває, і, як-то кажуть, "береженого Бог береже". Вони самі розуміють, як то має бути, бо я часом сам не звертаю уваги на людей, і бували емоційні речі, можливо, підвипивші люди, такі речі, як "давай вип`ємо", а я кажу "хлопці, не п’ю", або дівчата в залі біжать, а треба, щоб дивилися за порядком, щоб нікому не заважали, нікому на ногу каблуком не наступили. В мене 5 охоронців та водій.


Напомним, что с Кевина Спейси сняли обвинения в сексуальном домогательстве. Секс-скандал с Кевином Спейси начался осенью 2017 года. Подробности читай по ссылке.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают