Володимир Гришко став татом

У співака Володимира Гришка народилася третя дитина

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
9 ноября 2018, 13:18
Шоу-бизнес
Владимир Гришко © maestrogrishko.com

Народний артист України Володимир Гришко завітав до студії програми "Ранок з Інтером", аби розповісти про творчий ювілей, сольний концерт і народження третьої дитини.

В ефірі "Ранку з Інтером" народний артист поділився радісною новиною. Напередодні концерту співак утретє став батьком:

Так співпало в моєму житті, що до ювілею творчої діяльності у мене народився син. Я настільки зворушений цією подією! Ми давно молили про це Бога. І ось у мене народився синочок, маленький маестро. Я дуже щасливий!

Владимир Гришко
Владимир Гришко © пресс-служба Интера

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Зазначимо, що Володимир Гришко - єдиний український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії в Метрополітен-опері у Нью-Йорку. У його послужному списку - дуети з Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі і Монсеррат Кабальє. 9 листопада народний артист України виступить у Києві з сольною програмою "Ти моя мелодія", присвяченою Мусліму Магомаєву. Цей концерт особливий ще й тому, що приурочений до 35-річчя творчої діяльності самого Гришка.

Це буде неординарна подія: 2 відділення, 25 пісень Мусліма Магомаєва з прекрасним симфонічним оркестром. Концерт присвячений великому, легендарному метру, який дуже любив Київ. Коли Магомаєв приїжджав сюди, він говорив: "Я тут особливо готуюся до концертів, тому що в Україні навіть півні співають в тональності".

Владимир Гришко
Владимир Гришко © пресс-служба Интера

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Квитки на концерт "Ти моя мелодія" розкупили задовго до прем'єри. Гришко жартує, що йому тепер доведеться просити дирекцію оперного театру відкрити оркестрову яму, щоб на виступ могли потрапити його родичі і всі охочі.


Нагадаємо, що Івана Дорна помітили в Києві з сином. Хоча Іван Дорн не показує своїх близьких і дітей. Подробиці - за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают