Емілі Ратажковські вперше розповіла про своє весілля

Емілі Ратажковські поділилася подробицями особистого життя

Анастасия Барская
Анастасия Барская
журналист, копирайтер
9 ноября 2018, 18:15
Шоу-бизнес
Эмили Ратажковски с супругом © gettyimages

Таємне весілля моделі Емілі Ратажковські, яка нещодавно потрапила до в'язниці, викликало багато розмов у мережі. Найбільше всі обговорювали те, що Емілі дуже швидко вийшла заміж за Себастьяна.

І ось з’явився перший коментар від Емілі стосовно її стосунків: чому вона погодилася вийти заміж і як ставиться до весілля. Про це Емілі розказала у ток-шоу Busy Tonight.

Ми знали одне одного давно. Себастьян жартує: "Так, усі думають, що ми швидко одружилися, але ти перевіряла мене два роки". Жінки завжди відчувають, якщо це воно. Я завжди думала: "Мені, напевно, не варто спілкуватися з ним". А наступна річ, яку я зробила - стояла з ним у будівлі суду.

Эмили Ратажковски
Емілі Ратажковські © Getty Images

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Емілі вийшла заміж таємно, оскільки вважає це свято особистим, яке можуть відвідати лише найдорожчі. Однак святкували вони це весілля так, що таємним воно було лише перших 4 години:

Ми зберігали секрет 4 години. Весілля - це приголомшливо, я хотіла веселитися, хотіла святкувати кохання і стосунки, але у нас була дуже особиста церемонія, і це було дуже круто.

Эмили Ратажковски (Instagram)
Емілі Ратажковські © instagram.com


Нагадаємо, що Кріс Пратт офіційно розлучився з дружиною. Екс-подружжя вирішило укласти договір. Подробиці читай за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают