"Голосую не по приколу": Святослав Вакарчук обратился к украинцам

Лидер группы Океан Ельзи призвал украинцев серьёзно отнестись к выборам президента

Алина Ольхович
Алина Ольхович
редактор
27 марта 2019, 12:40
Шоу-бизнес
Святослав Вакарчук © пресс-служба

Уже в это воскресенье, 31 марта, в Украине состоятся президентские выборы. Накануне этого важного события музыкант, лидер группы Океан Ельзи Святослав Вакарчук обратился к украинцам и призвал их серьёзно отнестись к выборам.

На своей странице в соцсети Facebook артист опубликовал видеообращение к гражданам Украины, в котором попросил их голосовать не "по приколу".

От і настав час, коли ми з вами маємо виконати наш громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах Президента. Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати. Саме тому сьогодні, за декілька днів до відкриття виборчих дільниць, дозвольте поділитись з вами тим, як буду голосувати я. Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода - не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори Президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не "по приколу"! Не вбиваймо мрію
сказал Святослав Вакарчук.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:


Напомним, в январе 2018 года Святослав Вакарчук заявил, что не баллотируется в президенты, однако идёт в политику. Подробности читай по ссылке.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают