"Починаємо історію "с чистого листа": сёстры Завальские рассказали о воссоединении группы Алиби

Артистки экслюзивно рассказали tochka.net о возвращении на большую сцену The Alibi Sisters

Алина Ольхович
Алина Ольхович
редактор
1 апреля 2019, 15:27
Шоу-бизнес
Эксклюзив
The Alibi Sisters - Анна и Ангелина Завальские © пресс-служба

Недавно стало известно, что участницы популярной группы 2000-х Алиби - сёстры Анна и Ангелина Завальские - воссоединились после пяти лет отдыха от большой сцены. Совсем скоро они выступят в Киеве и порадуют поклонников своими лучшими хитами.

О том, чем певицы планируют заниматься дальше, почему решили воссоединиться и сменить название группы на The Alibi Sisters, Анна и Ангелина Завальские рассказали редакции tochka.net.

  • Что стало толчком для возвращения дуэта Завальских на большую сцену?

Ангелина Завальская: Це питання вже давно назрівало та викристалізовувалося мало не в повітрі. Першою чергою тому, що у багатьох наших шанувальників всі ці п'ять років, поки дует взяв творчий тайм-аут, був і не зникав запит: "Коли сестри Алібі будуть знову співати разом?!" Ми не припиняли чути наші пісні в радіоефірах, нас продовжували запрошувати на концерти...

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Анна Завальская: Момент, коли ми остаточно зрозуміли, що потрібно повертатися, настав тоді, коли ми з Аліною заспівали в концерті "Пашина 20-ка" пісню "Табу" і відчули приголомшливу реакцію публіки в залі. І резонанс після цього дав нам зрозуміти, що нашу нішу до сих пір не зайнято: така жіноча та стильна авторська лірика, яку ми вміємо робити з сестрою, має право на існування і сьогодні. Можливо навіть, особливо саме її не вистачає в сучасному стрімі.

Ангелина Завальская: А далі відбувся концерт на честь ювілею нашого тата-продюсера, якому ми з любов'ю таємно підготували спеціальну програму з усіма хітами в новому звучанні. Запрошені гості та друзі, які прийшли привітати нас, були в захваті від цього ностальгічного вечора. Тому не повторити його "на біс" було б помилкою.
Анна Завальская: А ще, варто додати, що дуже велику роль у відродженні the Alibi Sisters зіграла неймовірна Катя Царік, яка з ентузіазмом підтримувала нас весь час протягом підготовки до концерту і допомогла відчути, що наша творчість дуже актуальна і важлива. Тому, резюмуємо, що головним поштовхом до повернення стала абсолютна віра в цей проект і повна підтримка звідусіль.

  • Почему решили изменить название группы на The Alibi Sisters?

Анна Завальская: Усе просто - з'явилося бажання почати нову нашої історії "з чистого аркуша", тому наша назва трохи змінилася. Це нормально, враховуючи таке поняття, як ребрендинг. У нашому дуеті головним завжди був наш сестринський зв'язок, - це взагалі ніхто і ніщо не зможе змінити. Саме тому це слово тепер фігурує в назві і дає важливий акцент.

  • Какими будут обновленные Алиби - будете работать в том же музыкальном стиле или измените направление?

Ангелина Завальская: У дуету Алібі завжди був свій впізнаваний стиль і авторський почерк, тому що ми створювали свій репертуар так, як відчували, і були в цьому максимально природні та щирі. Нам пощастило, що в творчому сенсі нас ніколи не обмежували - ми просто робили те, що любимо, а про все інше ми не замислювалися.
Анна Завальская: За час нашої паузи в корені змінилося все: шоу-бізнес, наш досвід, світогляд, тому, звичайно, це вплине і на музику, яку ми хочемо створювати, і зараз шукаємо цей загальний пульс. Це новий шлях експериментів. Але головне залишається незмінним: ми хочемо бути справжніми за межами формату або стилю. Єдине, що важливо зазначити: ми шукаємо сильну синергію в творчості. Авторські колаборації - це ключовий момент. Колись наші тандеми з Дімою Клімашенком, а далі - з Михайлом Некрасовим задавали тренди в українській музиці.

The Alibi Sisters - Анна и Ангелина Завальские
The Alibi Sisters - Анна и Ангелина Завальские © пресс-служба

Ангелина Завальская: А поки наша співпраця з джазовим піаністом Олексієм Боголюбовим дала шанс переосмислити наші хіти по-новому, знайти нову палітру і глибину їх звучання. А ось щодо нової пісенної хвилі та прем'єр, то зараз краще співпрацювати у нас вийшло з лідером групи Adam - Михайлом Клименком, з яким ми написали сингл, який вже скоро побачить світ ... Приємно, що на нашу думку, ця пісня абсолютно резонує з нами сьогоднішніми і ці зміни очевидні. Але це вже слухачеві судити про новому звучанні The Alibi Sisters.

  • Планируете в ближайшее время записывать новый альбом?

Ангелина Завальская: Роботу вже розпочато. Ми збираємо матеріал, працюємо над пошуком чогось дійсно ексклюзивного. І головне, даємо собі час на дуже зважений відбір. Головне - процес уже запущений. Відлік пішов.

  • Запланированы ли какие-то концерты, кроме киевского в мае? Кстати, на нём порадуете поклонников своими хитами будете выступать с новой программой?

Анна Завальская: В основному будемо співати наші відомі хіти і влаштуємо справжній ностальгічний концерт, який присвятимо всім тим, хто, страшно зізнатися, ріс на нашій музиці. Звичайно, будуть і прем'єри. Однак цього разу наша мета - подарувати всім в честь дня народження гурту Алібі, якому виповнюється 18 років - феєрію флеш-беків і неймовірних спогадів в ексклюзивній програмі "Усі хіти".
Ангелина Завальская: Ось, запрошуємо всіх, хто чекав на таку, майже історичну подію :) А про майбутні концерти і концертні програми, поки не будемо говорити... Тільки те, що вони вже є в планах.

The Alibi Sisters
Афиша киевского концерта The Alibi Sisters © пресс-служба


Напомним, актёр Джейми Дорнан в третий раз стал отцом. Подробности читай по ссылке.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают