Сергей Притула рассказал, будет ли участвовать в съёмках после перелома ноги

Недавно ведущий пережил операцию на ноге

Алина Ольхович
Алина Ольхович
редактор
2 июля 2019, 12:48
Шоу-бизнес
Сергей Притула © instagram.com/siriy_ua

В конце июля стартуют съемки нового сезона первого украинского юмор-шоу "Вар'яти", которое осенью выйдет на Новом канале. Зрителей ждут скетчи, костюмированные миниатюры, много юмора и позитива от всей команды во главе с "очільником" Сергеем Притулой.

Но сейчас поклонников ведущего волнует один вопрос: как Сергей собирается выступать с загипсованной ногой? И вообще, будет ли он участвовать в сьемках? Как известно, накануне ведущий оказался в больнице со сложным переломом.

Сергей Притула
Сергей Притула © facebook.com/serhiyprytula

Оказалось, что на этот счет переживать не стоит. На своей странице в соцсети Facebook Сергей Притула объяснил, что будет участвовать в любом случае.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Моє перебування на лікарняному ліжку жодним чином не вплине на мої робочі плани. І чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але я буду зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу!
написал ведущий.

Цю гумореску я написав 1,5 місяці тому. Актуальності вона не втратила і не втратить ще довго. Сьогодні виставляю її, щоб «убити двох зайців». 1. Вибори приходять і проходять. А в перервах між ними нам, попри відмінності у політичних смаках, завжди треба залишатись людьми. І поважати право інших на свої погляди. І пам‘ятати, що політичний світ країни не двополярний! 2. Моє перебування на лікарняному ліжку ніяким чином не вплине на мої робочі плани. Якраз коли ЦВК буде підраховувати результати парламентських виборів, «вар‘яти» будуть знімати 4-ий сезон свого шоу для Нового каналу. І чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але я буду зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу! Сприймайте це відео, як тизер нового сезону! Віршів у мене цьогоріч буде багато. Потрапити до нас на зйомки з 22 липня по 2 серпня можна, попередньо завітавши за квиточками ось сюди https://karabas.com/ua/tours/varyaty-tv . Приємного перегляду. І доброго вам здоров‘я!

Опубліковано Сергієм Притулою - офіційною сторінкою Понеділок, 1 липня 2019 р.

Побывать на съемках телевизионной версии "Вар`яти-шоу" и получить мощный заряд юмора без политики можно будет уже 22-26 июля, 30-31 июля и 1-2 августа.  


Напомним, украинский продюсер Игорь Кондратюк опять стал судьей "Х-фактора".

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают