День Независимости 2019: украинские знаменитости поздравляют с праздником

24 августа в Украине отмечают День Независимости

Габрук Майя
Габрук Майя
журналист
24 августа 2019, 11:00
Шоу-бизнес
День Независимости 2019: украинские знаменитости поздравляют с праздником © instagram.com/dzidzio

Сегодня, 24 августа, Украина отмечает 28-ю годовщину своей независимости. В честь праздника в стране выходной день. Так, многие знаменитости решили провести его вместе с друзьями и семьей. Кроме того, не забыли они поздравить всех украинцев с праздником.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Єдина, неповторна, рідна, з Днем Незалежності, Україно! Дякуємо тим, хто щодня робить тебе кращою, хто пам'ятає, що "Україна починається з тебе", тим, хто знає, що "ніхто, крім нас", тим, хто боронить тебе, віддаючи найдорожче. Дякуємо!! Зі святом!
написал в своем микроблоге Святослав Вакарчук.

Тебе безмежно серцем я люблю !!!!!!!!!!!!
признался DZIDZIO.

Свобода вибору, відповідальність за свої вчинки, віра у свою справу дали нам власний незалежний шлях і Антитіла пройшли шлях від маленьких пабів до тисячних стадіонів. ⠀ Ми любимо Україну, вітаємо український народ з Днем Незалежності! Бажаємо сили, віри і волі до щоденного самоствердження у своїй незалежності, яких би зусиль це не вартувало. Слава Україні!
написал фронтмен группы Тарас Тополя.

Бо Небо над нами, а в серці любов до рідного і найдорожчого. Бути українцем це не спати на салі і носити труси з вишиванкою. Це мати велике серце і вміти жити так, щоб кожен в світі хотів стати українцем. Слава Украіні!
написала Оля Цибульская.

Тина Кароль исполнила гимн Украины на крыше консерватории в центре Киева.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают