Александр Положинский уходит из групп Тартак и Був'є

Музыкант записал видеообращение к поклонникам

Алина Ольхович
Алина Ольхович
редактор
5 февраля 2020, 19:20
Шоу-бизнес
Александр Положинский © facebook.com/sashko.polozhinsky

Украинский музыкант Александр Положинский ошарашил поклонников неожиданной новостью - он прекращает выступления с группами Тартак и Був'є.

Об этом он сообщил в видеообращении к поклонникам, опубликованном на его странице в социальной сети Facebook.

Для мене це дуже болісний момент, але тримати це в секреті, як мінімум, нечесно. Сьогодні я вирішив, що більше не виступатиму з Тартаком і Був'є. Це все сумно і болісно, але я зрозумів, що більше не можу. Дуже просив би вас усіх не впадати в депресняк з цього приводу - це були прекрасні роки, ми зробили багато хорошого і подарували одне одному безліч приємностей. Я би просив вас утриматися від запитань публічних і приватних, і не турбувати мене. Є як є. Рішення прийняте і оскарженню не підлягає. Що буде в майбутньому - я не знаю, конкретних планів у мене немає
сказал Александр Положинский.

Такі відоси не лише важко записувати, але й переглядати, щоб зрозуміти, чи нормально хоч сказав. Але що тут скажеш? Це важко і боляче, але як відчуваю, так чиню і кажу. Дякую всім за все хороше, за любов і підтримку! Ще раз прошу не турбувати мене питаннями, може колись сам зможу й захочу все пояснити. А поки так. Вибачте! П.С. Життя продовжується, нічого жахливого для себе не планую. Змерз.

Опубліковано Олександром Положинським Середа, 5 лютого 2020 р.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Группа Тартак была основана Александром Положинским еще в 1996 году в Луцке. За 23 полных года творческой деятельности коллектив выпустил 10 альбомов и более 40 клипов, регулярно выступал на украинских фестивалях.


Напомним, ранее DANTES выпустил клип на песню "Более или менее".

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают