Премьера романтического трека от TOLO4NYI — "Весна"

Для создания композиции артист Женя Толочный впервые записал все музыкальные инструменты самостоятельно

Анастасия Цомкало
Анастасия Цомкало
журналистка
19 мая 2020, 16:40
Шоу-бизнес
Женя Толочный © пресс-служба

TOLO4NYI — украинская группа, которая представляет новую музыку в стиле поп-рок. Фронтмен коллектива является Женя Толочный, который в июне 2016 представил дебютный EP "ЧерноеБелое", а в октябре 2018 презентовал второй EP "Серце з краю", порадовал поклонников новой работой.

Сегодня, 19 мая, артист презентует романтическую песню "Весна". Любовь, отношения и самая эмоциональная пора года — все это в новом треке коллектива.

Это первая работа, которую солист TOLO4NYI написал самостоятельно, а также свел все инструменты в единую композицию.

Пісня "Весна" з’явилась рік тому. Я вперше зробив пісню повністю сам – написав текст і музику, записав вокал та всі музичні інструменти – гітару, бас, клавіші, семплував барабани. Я знайшов цікавих хлопців, з якими маю спільні погляди й смаки – продакшн DNKmusic, з ними наразі реалізую свої попфанкові ідеї. Пісня "Весна"має мій характер, який я є сьогодні, і це дуже круто. Після пошуків у минулих релізах (ЕР "ЧерноеБелое" в 2016, EP "Серце з краю" в 2018), мені вдалося знайти музичну формулу, в якій мені нарешті комфортно. Раніше я створював музику, як мені здавалось, яку від мене чекали. Тобто я вжився в образ якогось ліричного героя, який насправді не я. Тепер я пишу і продюсую те, що насправді хочу створювати – виходить фанк майбутнього.Коли я планував студійні сесії , почав думати про свою "команду мрії" – найкращих музикантів українських, які запишуть пісні для нового альбому. А потім відчув, що збирати команду, мотивувати людей, доносити до них свою ідею – не хочу. Що все в моїй голові, що час спробувати зробити це самому. Я не мультиінструменталіст, мені було важко записувати інструменти, якими не володію вільно, та емоція, натхнення й впертість допомогли,
комментирует работу Женя Толочный.

Женя Толочный
Женя Толочный © пресс-служба

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Артист также объявил о предстоящем релизе ЕР. К слову, у музыканта уже есть классные идеи, для того чтобы точно удивить поклонников своего творчества. 

"Весна" – перша пісня з майбутнього альбому, до якого я вже маю три готових сингли і десяток замальовок. Слухайте нову музику. Чекаю на вас сьогодні в онлайні, в майбутньому – на концертах,
подытожил исполнитель.

Женя Толочный
Женя Толочный © пресс-служба

TOLO4NYI — Весна:


Напомним, журналисты, музыканты и писатели снялись в видео группы Фиолет.

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают