"Я не плачу": откровенные признания Оли Цибульской

Певица выпустила клип с архивными кадрами, которые скрывала всю карьеру

Светлана Галюн
Светлана Галюн
редактор
22 мая 2021, 15:57
Шоу-бизнес
Оля Цибульская © пресс-служба

Украинская певица Оля Цибульская представила клип на песню “Я не плачу”, где впервые показала архивные кадры, которые скрывала всю карьеру, а также сделала несколько признаний о своем пути в шоу-бизнесе.
 
Новая песня Оли Цибульской “Я не плачу” — это диалог сегодняшней, свободной и уверенной Оли с 20-летней версией себя, которая остерегается большого и страшного мира, но отчаянно верит в свою мечту. 

Оля Цибульская
Оля Цибульская © пресс-служба

 
Видеоклип на песню “Я не плачу” наполовину состоит из уникальных архивных кадров начала карьеры Цибульской. Некоторые из них вошли в историю украинского шоу-бизнеса — победа на “Фабрике Звезд”, первые концертные туры и хиты. А вот остальные, слишком эмоциональные и личные, поклонники увидят впервые.  
 
В преддверии своего 15-летия на сцене Оля покажет, через что действительно прошла та юная провинциальная девочка, чтобы стать любимицей целой страны.

Режиссером клипа стала Роксолана Кравчук, которая уже снимала для Оли работы на песни “Море” и “Киця”.

Оля Цибульская
Оля Цибульская © пресс-служба

 5 откровенных признаний Оли Цибульской про клип “Я не плачу”

  • Я плакала, коли вперше дивилась ті архівні відео. Ми відцифровували їх зі старих касет кілька годин. Зрозуміла, що бігла довго вперед не озираючись. Здавалось, що зроблено “недостатньо”. А в архівах побачила себе дитиною і згадала, скільки пудів солі їла ложкою, переконуючи себе що то трюфеля (сміється). 

    Оля Цибульская
    Оля Цибульская © пресс-служба

  •  В кліпі я зняла композитора, який написав музику до пісні “Я не плачу”-  Сашу Лєонова. Це наша перша спільна робота, хоча разом ми об’їздили всю Україну — Саша гітарист в моїй команді. Саунд-продюсер пісні — Антон Крайнов. Він створив найгучніші хіти для багатьох українських артистів — NK, Dorofeeva, "Время и Стекло". Прийшла пора показувати не тільки артистів, але і людей, які створюють український шоу-бізнес.  
  •  Тема особистого життя мене дістала. Я не пущу нікого в свій дім, як би мене не провокували. В кліпі є момент, де я розбиваю фото. На ньому — розмитий чоловічий силует. Успіх жінки не вимірюється кількістю ввпливових чоловіків поруч. Якщо ти справді чогось варта,ти ніколи не загубиш себе. 

    Оля Цибульская
    Оля Цибульская © пресс-служба

  •  В кліпі є кадри з різних етапів моєї кар’єри: від виступів в місцевому Палаці культури до сьогодні. Фабрика Зірок, яку я виграла, — важлива сходинка в історії, і я спеціально додала в відео момент з її продовження — “Фабрики Суперфінал”, який колись мене сильно поранив. На важливому ефірі, де все журі виставило мені найвищі бали, Наталя Могилевська, ніяк не аргументуючи, вліпила 5. Тоді я пішла з проекту. А сьогодні в нас реліз в один день. І, Наташа, я більше не ображаюсь!" (сміється) 

    Оля Цибульская
    Оля Цибульская © пресс-служба

  •  Вперше пісня “Я не плачу” прозвучала на премії YUNA, де я звернулася до артистів і слухачів зі спічем:  “Всім, хто номінований, як я, сьогодні. Всім, хто лягає спати і не знає, чи прокинеться український шоу-біз. Всім, хто співає, щоб жити і живе, щоби співати. Якби вам в школі сказали, що в 2021 в топ-трендах української музики не буде української музики — ви б все одно мріяли бути артистом? Я — так, бо я вірю в нас”.  Хочу, щоби всі зрозуміли, що історію української музики творять не тільки артисти. Її творимо всі ми. 


Ранее мы писали о том, что рассказала Оля Цибульская об отношениях с DZIDZIO: "Получала угрозы в соцсетях".

ЧИТАЙ ТАКЖЕ:


 

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают