Квіткова про роман Дорофєєвої та Кацуріна: Я на стороні кохання

5 января 2023, 10:57

Українська блогерка, дружина ведучого Микити Добриніна - Даша Квіткова - відповіла на запитання шанувальників, що думає з приводу любовної ситуації Кацуріних, Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої. В Інстаграмі зірка нейтрально відповіла, не образивши нікого.

Читайте також: Дантес вимагає від Кацуріної ще дітей

Нагадаємо, що навесні 2022 року стало відомо про розлучення подружжя рестораторів Даші та Міші Кацуріних, а також музикантів Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Влітку Надя та Михайло підтвердили свій роман, а восени – Даша та Володимир. Шанувальники розділилися на два табори: хто засудив зірок, а хто підтримав. Даша Квіткова наголосила, що нікого з них не засуджує.

Дружина Добриніна впевнена, що в їхній історії є підводні камені, про які інші ніколи не дізнаються. Дарина підтримує дві пари, якщо вони тепер щасливі у нових стосунках.

"Я на боці кохання. Я на боці не лізти в чужі стосунки, бо це темний ліс. На боці того, що ми знаємо тільки те, що ми думаємо знаємо. Тому й не засуджую. На боці того, що люди зараз щасливі, і це головне," - заявила Даша Квіткова.

Квіткова пояснила своє ставлення до пари Наді та Михайла. / Источник: instagram kvittkova

Раніше ми писали, що шанувальники обговорюють можливу вагітність Наді Дорофєєвої.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают