Повалій цинічно пояснила, чому вона "з Росією"

24 января 2023, 12:54

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій з початку повномасштабної війни продовжила працювати і жити в Росії, незважаючи на українське коріння. Зірка замовчує свою позицію, але виступає на пропагандистських заходах. В інтерв'ю російському "Дні.ру" вона цинічно пояснила, чому на боці країни-агресора.

Читайте також: Міністр культури Ткаченко відповів, коли Повалій, Лорак, Кіркорова та інших позбавлять звань народного артиста

За словами Повалій, це не вона зомбована пропагандою, а Україна. Вона вважає, що окупація території України та руйнування цілих населених пунктів – це "порятунок" України.

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому перебуває сьогодні моя Україна, до нормального життя. Усі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там убивають людей... Я чекала настання часу справедливості... Нарешті воно настає. Дуже хочу, щоби люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба... У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає," – цинічно заявила путіністка.

Також зрадниця оголосила, що Путін - для неї людина, яка нібито виконує історичну місію.

"Володимир Путін для мене – це та людина, яка в змозі зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд," – заявила Повалій.

Читайте також: Шустер про Меладзе та Повалій: Хоча б прошепотів, це вже порадувало

Також вона поскаржилася, що нібито стикалася з "нацизмом" у Києві.

"Всі останні вісім років українська преса писала, що я втекла в Росію слідом за Януковичем. І це, напевно, мене і врятувало – мене не зачепили, хоча я жила в Києві. З Віктором Федоровичем, до речі, після його повалення я не бачилася і не спілкувалася - навіть не знаю, де він," - висловилася путіністка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают