Тарас Цимбалюк розсекретив, скільки заробляє за один знімальний день

24 января 2023, 12:16

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який знімався у «Чорному вороні», «Кріпосній» та «Спіймати Кайдаша», розповів про свій заробіток в інтерв'ю Славі Дьоміну. Знаменитість зізнався, що до вторгнення РФ на територію України один знімальний день приносив йому від 15 до 70 тисяч гривень.

Читайте також: Відома ведуча Раміна Есхакзай потрапила під обстріл у Бахмуті

Цимбалюк розповів, що під час війни його гонорар не змінився, проте кількість фільмів та серіалів значно зменшилася. За словами Тараса, до 24 лютого минулого року в Україні могло зніматися до 50 проєктів одночасно, а зараз не більше чотирьох. Актор додав, що його вже запрошують на зйомки, які заплановані на весну та літо.

«Знаю статистику, що знімається три-чотири проєкти зараз, тобто в цей час. До повномасштабного вторгнення було приблизно 50, можливо, паралельно. Багато продакшнів відчули, що можемо навесні-влітку знімати. У будь-якому разі дзвонять, питають зайнятість, хтось мене десь бронює», — поділився Цимбалюк.

Також він розсекретив, скільки грошей витрачає на місяць у воєнний час. Тарас зізнався, що намагається заощаджувати, і зараз його витрати не перевищують 70 тисяч гривень на місяць.

«У мене потреби мінімальні, 50-70 тисяч гривень. Раніше ти не мав страху вискочити за якийсь бюджет. Поїхав ти на Мальдіви — добре, не поїхав — теж нормально. Зараз треба якось планувати, це відчуття не дуже приємне, воно трохи хитає чоловічий стрижень, який я тільки почав намацувати», — заявив Тарас.

Раніше ми писали, що «Міс Україна-Всесвіт» Вікторія Апанасенко продала крила зі свого національного костюма, щоб допомогти українським воїнам.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают