64-річна Джеймі Лі Кертіс емоційно відреагувала на першу номінацію «Оскара»

25 января 2023, 10:16

Відома американська акторка Джеймі Лі Кертіс не може повірити в те, що тепер вона стала однією з претенденток на «Оскар-2023».

Читайте також: Український документальний фільм отримав номінацію на "Оскар-2023"

Зірка отримала свою першу номінацію на премію у вівторок, 24 грудня. Ім'я 64-річної знаменитості з'явилося в категорії «Найкраща жіноча роль другого плану» за фільм «Все завжди і водночас».

 На своїй сторінці в Інстаграмі 64-річна Кертіс поділилася фотографіями, зробленими її подругою після того, як вони дізналися про номінацію. На одному з кадрів знято милий момент, коли Джеймі обійняла свого чоловіка Крістофера Геста.

«Ось як виглядає сюрприз! Одна з моїх найстаріших подруг Деббі Оппенгеймер написала мені о 5:15, що вона сидить перед моїм будинком, і чи хочу я, щоб компанія дивилася оголошення (номінантів — ред.). Вона увійшла і сіла зі мною, як я сиділа з нею того дня, коли вона прямувала на церемонію вручення «Оскара», у рік, коли вона виграла. Ми трималися за руки. Я навіть не знала, що вона фотографувала. Перше фото — це момент, коли я чую своє ім'я, а потім хвилювання за мою подругу Стефані Сюй, решта номінацій, а потім, найкраще, люблячі обійми мого чоловіка. Без фільтрів. Нема підробки. Просто правда миті радості, зображені другом», — написала Лі Кертіс.

Зазначимо, що конкурентками Джеймі за нагороду «Оскара-2023» стали Анджела Бассетт (Чорна пантера: Ваканда навіки»), Хонг Чау («Кит»), Керрі Кондон («Банші Інішеріна») та Стефані Сюй («Всюди скрізь і відразу»). Хто переможе у боротьбі за статуетку, стане відомо 12 березня.

Повний список номінантів на «Оскар-2023» можна переглянути тут.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают