Тіна Кароль: ТОП-3 скандали навколо іменинниці дня

25 января 2023, 09:50

У середу, 25 січня, відома українська співачка, ведуча та бізнесвумен Тіна Кароль відзначає день народження. Сьогодні знаменитості виповнюється 38 років.

Читайте також: Відомий гурт Panic! At the Disco припинив існування

Музична кар'єра іменинниці почалася в 2005 році після участі в «Караоке на Майдані». За ці 18 років Кароль стала неймовірно популярною. Вона отримувала престижні музичні премії та звання, її визнавали найкрасивішою зіркою, вона вела найрейтинговіші шоу України, а її альбоми набували «золотого» статусу.

Проте в кар'єрі Тіни не завжди все було гладно: іноді зірка потрапляла у досить гучні скандали. З нагоди 38-річчя Народної артистки згадуємо найвідоміші з них.

У Мережу злили особисті фото Кароль

У 2011 році у Мережу було викладено особисті фотографії співачки, які не призначалися для публічного використання. Знімки були оприлюднені у журналі «Блік-Секрет». Пізніше з'ясувалося, що у Кароль вкрали телефон. Зловмисники нібито продали фотоархів Тіни виданню. Артистка найняла команду юристів та подала до суду на головного редактора «Блик-секрета» за статтю з її 88 знімками під назвою «Крадені фото з мобільного Кароль».

Викрадені фото з мобільного Кароль

Полякова обізвала Кароль «плакальницею»

Два роки тому в ефірі шоу «Маска» Оля Полякова назвала свою колегу Тіну Кароль «плакальницею на похоронах». Пізніше вона виправдалася, що не мала на увазі особисту трагедію співачки (чоловік Кароль помер від раку), а її сумний репертуар.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Свої Україна

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают