Вакарчук розсекретив, якою піснею завжди закінчує концерти для військових

25 января 2023, 18:00

Український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився в інтерв'ю "Фактам", які виконує пісні на концертах для військових. Крім фронту, співак їздить деоккупованими населеними пунктами і виступає перед місцевими жителями.

Читайте також: Вакарчук розповів про свою службу у ЗСУ

Вакарчук зазначає, що вибір композицій залежить від обставин та від того, хто слухає.

"Якщо ти приїжджаєш, умовно, в Херсон чи Ізюм, або Миколаїв. До Харкова... Згадую перші місяці війни, виступи в метро. Коли ти приїжджаєш до звичайних людей, на вулиці, метро, ​​до будинків культури, вони хочуть чути пісні, що називаються "на слуху", щоб заспівати. Я пам'ятаю, як ми співали "Червону руту" в Ізюмі. Згадую, а в мене мурашки бігають по шкірі. Це було менше тижня після визволення Ізюма, і ми всі разом співали і "Червону руту", і "Ой чий то кінь стоить", інші народні пісні", - поділився Святослав.

Коли артист виступає перед захисниками, то обирає музику, що надихає.

Святослав Вакарчук. / Источник: instagram sviatoslav.vakarchuk

"Як правило, я там співаю, можливо, не найпопулярніші пісні "Океану Ельзи", а ті, як мені здається, які підходять до ситуації: "Еверест", "Коли ми станемо собою", завжди співаю нову написану пісню "Місто Марії" про захисників Маріуполя", - скасував музикант.

Вакарчук із 24 лютого дав понад 170 концертів на фронті. За словами артиста, всі військові виступи закінчуються однією і тією ж піснею.

"Це дуже велика кількість концертів. І всі я їх закінчую піснею "Все буде добре". Завжди", - наголосив Святослав.

Раніше ми писали, що Святослав Вакарчук радить, щоб не перегоріти у воєнний час.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают