"Моя найсерйозніша пісня": Дорофєєва представила емоційний кліп на нову пісню "Вотсап"

27 января 2023, 11:58

Українська співачка Надя Дорофєєва випустила 26 січня емоційну пісню "Вотсап", сьогодні ж артистка опублікувала хвилюючий кліп до неї. Трек народився у спільній роботі співачки, продюсера лейбла Enko Івана Клименка та коханого артистки, ресторатора Михайла Кацуріна.

Читайте також: Написав Кацурін: Дорофєєва випустила емоційну пісню "Вотсап"

Трихвилинний ролик наповнений бурхливими емоціями Наді. Дорофєєва грає на барабанах, одягнувши джинси та майку без спідньої білизни.

"Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив та розпач – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня "Вотсап" така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом та за вокальною подачею," - розповіла артистка про свій кліп.

Режисером відеокліпу став Інді Хаїт. Саме він побачив співачку, яка грає на барабанах, яка з кожним ударом передає бурхливий внутрішній стан.

"Я шукав підхід, щоб передати надрив і емоційність, що є в пісні, і саме пісня підказала мені рішення у вигляді крутої барабанної партії. Я вирішив показати дівчину, яка тяжко переживає розлуку, і весь свій біль та розпач вкладає в кожен удар барабанної палички. Вона грає і грає, поки сили не закінчуються," - прокоментував відеороботу режисер.

Надя поділилася, що змогла опанувати барабан за тиждень.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают