Дантес розповів, куди подівся гурт Курган & Agregat

27 января 2023, 11:50

Колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Гудков (Дантес) представив шосту серію свого ютюб-проєкту "Мамо, я ганяю тачки!". Її героями стали учасники гіп-гоп-гурту з Харківщини Курган і Agregat.

""Курган і Агрегат" – це дуже цікавий феномен українського музичного ринку, а Аміль і Раміль – одні з найкрутіших волонтерів, яких я знаю!" – зазначив Дантес у підписі до відео.

Читайте також: Колишня Каньє Веста розповіла про мишей і прах друга у своїй оселі

Новий випуск присвячений волонтерському шляху Аміля та Раміля. Також артисти влаштували екскурсію Харковом. Зачепили й тему творчої неактивності колективу:

"Поспілкувались про те, чому нині хлопці не виступають на івентах і корпоративах, і розвантажили гуманітарку з найкреативнішим волонтером – mc_svarka!" – зазначив екс Дорофєєвої.

Для Володимира новий випуск його проєкту вирізняється з-поміж інших, оскільки пов'язаний із рідним містом:

"Для мене цей випуск особливий, адже він про Харків. Про сум за зруйнованими спогадами, про біль від кожної ракети й бомби, але найголовніше – про людей, завдяки яким місто стоїть і стоятиме завжди".

Під час запису програми виконавці зробили груповий знімок, створивши "драбинку дурнів". Для світлини попозував випадковий парубок, який просто підійшов до них. Дантес запропонував йому відгукнутися в коментарях.  

Источник: instagram vladimirdantes

Читайте також: Дорофєєва показала свою підліткову світлину й перенесла реліз кліпу

Раніше ми писали про те, що співак Олександр Кривошапко представив патріотичний трек, у якому поєднав реп-читання й оперний вокал.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают