Ольга Куриленко показала фото своєї мами у молодості

27 января 2023, 14:04

Всесвітньо відома голлівудська акторка родом із Бердянська публічно привітала маму Марину Віталіївну з днем ​​народження.

Читайте також: Ідеальне обличчя: пластичний хірург назвав найкрасивішого чоловіка серед знаменитостей

На своїй сторінці в Інстаграм зірка фільмів «Квант милосердя», «Перекладачі», «Чорна вдова» та «Кур'єр» оприлюднила чорно-біле фото з часів молодості іменинниці.

«З днем ​​народження, матусю! Залишайся завжди такою ж молодою та енергійною. Ми тебе любимо», — підписала знімок Куриленко.

У коментарях кілька користувачів Мережі згадали, як Марина Віталіївна працювала у бердянській школі №18. Були і ті, хто розкритикував вибір фотографії так, як на знімку мама Ольги позувала в кокошнику.

«Вітаємо з днем ​​народження твою маму. Була у нас вчителькою у 18-й школі у Бердянську! Довгих років пані Марині! Будьте щасливими дівчатка», «Вітаємо Марину Віталіївну — найкрасивішу вчительку нашої школи», «А іншої фотки не знайшлось? Ви ж з України і завжди підтримуєте свою батьківщину, особливо в цей жахливий час війни з окупантами-рашистами. А фото мами виставили в рамєйському кокошнику і костюмі?», — пишуть підписники Куриленко.

Раніше ми писали, що Жерар Піке вперше після розставання з Шакірою запостив фото зі своєю дівчиною.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают