Колишній чоловік Джей Ло Марк Ентоні одружився з учасницею «Міс Всесвіт»

30 января 2023, 09:22

Популярний американський виконавець Марк Ентоні одружився вчетверте. Новою обраницею 54-річного ексчоловіка Дженніфер Лопес стала 23-річна «Міс Парагвай» та учасниця «Міс Всесвіт-2021» Надя Феррейра.

Читайте також: Більше не блондинка: Блейк Лайвлі перефарбувалася заради ролі у новому фільмі

За даними видання Hola, закохані обмінялися весільними клятвами 28 січня під час церемонії в Художньому музеї Переса в Майамі. Артист зв'язав себе узами шлюбу з молодою коханою через дев'ять місяців після оголошення про заручини.

Повідомляється, що на святкову вечірку були запрошені колумбійський співак Малума, американська акторка Сальма Хайєк, англійський футболіст Девід Бекхем, американський актор Лін Мануель Міранда, пуерториканські співаки Луїс Фонсі та Дедді Янкі, американський виконавець Ромео Сантос та мексиканський виконавець Марко Антоніо Соліс. Ведучим весілля був мер Майамі Френсіс X. Суарес.

А ось Дженніфер Лопес пропустила весілля Марка. Їхні спільні діти-двійнята Макс і Еммі теж не були помічені на святкуванні.

Зазначимо, що, окрім Джей Ло та Феррейри, дружинами Ентоні були «Міс Всесвіт-1993» Даянара Торрес, від якої він має двох синів, та венесуельська модель Шеннон Де Ліма.

Раніше ми писали, що нова дівчина Тараса Цимбалюка виявилася колишньою учасницею шоу «Холостяк».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают