Денисенко висловилася про артистів, які зрадили Україну під час війни: Там нагріте місце

30 января 2023, 17:26

Українська актриса Наталія Денисенко після початку повномасштабної війни в Україні відмовилася від усієї російської, перейшла українською мовою. Чоловік зірки, актор Андрій Федінчик, служить у Збройних Силах України. В інтерв'ю для УНІАН Наталка зізналася, що зараз не може назвати російських артистів колегами, особливо тих, хто підтримує війну проти України.

Читайте також: Наталка Денисенко зізналася, як підтримує себе у війну

Денисенко зазначила, що нікого не хоче звідти знати і бачити: "Нехай вони сидять закритими у своїй Росії і ніколи не вилазять звідти".

Наталка припустила, чому українські артисти зрадили Україну та обрали країну-агресорку. Акторка впевнена, все через меркантильні переконання.

"Напевно, їм там дуже добре. Може, через гроші. Якось я писала актрисі Галині Безрук, щоб вона розповідала своїм підписникам у соцмережах про війну в Україні, але вона відповіла, що не робитиме цього. Вона сказала: "Я нічого не говоритиму, я не хочу втратити свою роботу. Я хочу тут працювати. І в мене дитина". Ось вона живе у Росії і мовчить. Так само, мабуть, Ані Лорак. У неї там, грубо кажучи, нагріте місце, ось тому вона й зрадила Україну," - висловилася Наталка Денисенко.

Галина Безрук не коментує війни в Україні. / Источник: соцсети

Раніше ми писали, що Денисенко розповіла, про що говорила з колегами з Росії після вторгнення.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают