Співачка Руслана записала відеозвернення до захисника Маріуполя Сергія «Волини»

31 января 2023, 17:17

Українська виконавиця Руслана Лижичко, яка принесла нашій країні першу перемогу на Євробаченні у 2004 році, привітала українського бійця Сергія «Волину» Волинського з днем ​​народження.

Читайте також: Голлівудська акторка Ебігейл Бреслін вийшла заміж за уродженця Одеси

31 січня артистка оприлюднила в Інстаграм відеозвернення до іменинника, в якому назвала захисника Маріуполя героїчною людиною, яка готова віддати життя за батьківщину. Руслана зазначила, що вважає «Волину» своїм найкращим другом, хоч вони ніколи не бачилися.

Співачка додала, що Сергій став прикладом не лише для свого сина, а й багатьох українських дітей. Знаменитість побажала військовому здоров'я та перемоги нашої країни у війні з РФ.

«Я вважаю тебе чи не найбільшим моїм другом, хоча ми жодного разу не бачилися. Я вітаю тебе з днем народження! Пробували зламати твоє тіло, та не зламали твій дух, бо він незламний. Ти — справжній приклад не тільки для свого сина, а й для тисяч дітей, які будуть мріяти бути схожими на тебе! Безмежного здоров’я і безмежного щастя! Нехай здійсниться найбільша мрія!», — звернулася до іменинника Руслана.

Раніше ми писали, що в Ліверпулі представили логотип та слоган пісенного конкурсу Євробачення.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают