Ештон Кутчер заявив, що після розлучення з Демі Мур почував себе «невдахою»

1 февраля 2023, 10:36

Голлівудський актор Ештон Кутчер згадав про розставання з Демі Мур у 2011 році після восьми років спільного життя та шести років шлюбу. У новому інтерв'ю для Esquire 44-річна знаменитість зізнався, що через розлучення він почував себе невдахою.

«Ніщо так не змушує вас почуватися невдахою, як розлучення. Розлучення здається повним провалом. Ви зазнали невдачі у шлюбі», — поділився Кутчер.

Читайте також: Болдуїна офіційно звинуватили у вбивстві українки: скільки років в'язниці йому загрожує

Кінозірка додав, що його життя сильно змінилося після того, як його стосунки зі старшою на 16 років Мур стали надбанням громадськості в 2003 році.

«В той момент, коли ця інформація стала відома, моє життя змінилося. Безглуздо скаржитися на те, чому ви сприяєте», — сказав актор.

Ештон розповів, що у 26-річному віці йому довелося «нести відповідальність» за трьох дітей Демі від шлюбу з Брюсом Віллісом. На той момент Румер було 12 років, Скаут — 10, а Таллулі — 8. Актор додав, що він любить дітей, і мріяв завести з Мур спільну дитину.

«Я б не одружився з жінкою, у якої було троє дітей, якби я не любив дітей. Ідея завести ще одну дитину була неймовірною», — зізнався Кутчер.

Він також розповів, що Демі втратила малюка на пізньому терміні вагітності. Пара також скористалася послугами ЕКЗ, проте їм так і не вдалося стати батьками.

«Втрата дитини, коли ви думаєте, що у вас вона буде, і коли ви близькі до думки, що ви збираєтеся мати дитину, дуже, дуже болюча. Кожен справляється з цим по-різному», — поділився Ештон.

Раніше ми писали, що в Ліверпулі відбувся розподіл по півфіналах країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2023.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают