Тарабарова про зірок, які "перевзулися": Хайп на нашу користь

3 февраля 2023, 13:59

Українська співачка Світлана Тарабарова називає тему артистів, що "перевзулися" після початку повномасштабної війни, своєї "улюбленої". На думку артистки, всі представники шоу-бізнесу, які зайняли активну проукраїнську позицію, – її союзники.

Читайте також: Тарабарова розповіла, що думає про проросійську позицію екс-колег із Real O

Тарабарова не засуджує артистів, які до 24 лютого ігнорували війну, а після - переодяглися у кольори українського прапора.

"Якщо так подумати, вони все одно мої союзники... Навіть якщо ситуативні, я все одно підтримуватиму і дякуватиму, що після 24-го вони стали співати, говорити і вести свої соцмережі українською мовою. Це круто. Але ми маємо пам'ятати, якою фарбою це було зроблено. Це ж кров захисників із 2014 року. 8 років пролитої крові для того, щоб нарешті ми почали цінувати своє. Цю ціну я завжди тримаю у своїй голові," - висловилася Світлана в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Також зірка додала, що готова підтримувати артистів, які до 2022 року працювали на російський ринок.

"Я їх підтримуватиму, тому що це хайп на нашу користь, на користь країни, де житимуть мої діти. Так, мені це теж не подобається. І хочеться запитати "Де ти був? Чому ти випускав пісні двома мовами?". Писав, що головний хіт російською, а це український переклад, інша версія. Це дуже дратувало. Але це вже не має значення. Добре, що зараз це жовто-блакитні кольори, і аудиторія, яка має ці артисти, можливо, десь бере приклад," - підкреслила Тарабарова.

Читайте також: Тарабарова розсекретила стать своєї третьої дитини - відео

Сама співачка відмовилася від виступів у Росії та запису пісень російською мовою наприкінці 2013 року. Також Світлана не знає, як реагувати на українських артистів, які хоч і "перевзулися", але російською продовжують співати. Наприклад, Макс Барських.

"Змусити нереально. Можливо, він сам повинен вирішити і не робити цього. Я читала, що ввели санкції проти артистів. Це все потрібно, але знаєш, що більше потрібно? Санкції саме від людей. Якщо люди припинять слухати, дивитися, стежити у соцмережах, лайкати, годувати себе їхнім продуктом... ось такі санкції працюватимуть. А якщо ми й надалі стрибаємо під веселі пісні, які нам нагадують, як весело було до війни, то все це знову крок назад," - висловилася Тарабарова.

Раніше ми писали, що Світлана зараз працює над альбомом з дитячими піснями.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают