«Я пішла до монастиря»: колишня дружина Шварценеггера розповіла, як пережила розлучення з ним

7 февраля 2023, 11:41

Колишня дружина Арнольда Шварценеггера, журналістка та публіцистка Марія Шрайвер зізналася, що відвідування монастиря допомогло їй пережити розлучення. Про це вона заявила у подкасті Making Space With Hoda Kotb.

Читайте також: Тарабарова розповіла, як старші діти відреагували на її третю вагітність

За словами 67-річної колишньої першої леді Каліфорнії та племінниці загиблого президента США Джона Ф. Кеннеді, вона шукала інструкції до життя після розірвання шлюбу.

«Я пішла до монастиря, усамітненого монастиря, щоб побути в тиші і шукати поради. І преподобна мати там... Я справді написала про це, але не поділилася, вона сказала: "Я думаю, ви прийшли сюди за дозволом"».

Шрайвер порівняла цей спогад зі сценою зі «Звуків музики», додавши, що преподобна мати сказала їй: «Ти не можеш жити тут… але ти маєш дозвіл вийти і стати Марією».

Шрайвер зауважила, що ці слова звільнили її. «Я ніби плакала. Я ніколи не дозволяла собі відчувати, бути вразливою, бути слабкою, бути на колінах. І світ зробив це зі мною. І тоді я подумала: «Добре, Боже, пішли» .

Шрайвер і Шварценеггер одружилися у 1986 році і розійшлися 2011-го. Однак розлучення було офіційно завершено у 2021 році через тривалий судовий процес щодо врегулювання суперечок.

У колишнього подружжя четверо дітей — 32-річна Кетрін, 31-річна Крістіна, 29-річний Патрік та 25-річний Крістофер.

Раніше ми писали, що Олена Кравець розсекретила, якими були стосунки Володимира та Олени Зеленських до президентства.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают