Тарабарова розповіла, як старші діти відреагували на її третю вагітність

7 февраля 2023, 11:02

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка незабаром стане багатодітною мамою, розсекретила, як повідомила сину Івану та доньці Марії про майбутнє поповнення у родині.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка зізналася, що третя вагітність виявилася для неї непростою. У перші ж місяці лікарі порекомендували Світлані постільний режим через сильний токсикоз. Тому Тарабарова майже відразу повідомила старшим дітям про те, що в них скоро з'явиться братик чи сестричка. За словами співачки, вона рано розповіла Іванові та Марії про вагітність, щоб вони розуміли, чому мама не може їх носити на руках і проводить з ними більше часу.

«Перші місяці у мене були дуже складними, та і зараз весело. Токсикоз, заборона підіймати все важке, майже постільний режим (який я постійно порушувала, бо з двома малими, війною, роботою, постійними хвилюваннями за рідних в окупації, моїм характером — це виявилося неможливим). Тому діткам ми повідомили практично одразу — бо як пояснити, що мама не може більше взяти на ручки? А вони вже ой, які важкі мальки», — написала Світлана.

Тарабарова згадала, як відреагували син та дочка на новину про поповнення. Діти зраділи та почали спілкуватися з животиком мами.

«Ми посадили їх і з посмішкою на обличчі почали розповідати, що в середині мами зростає малюк. Вони одразу все зрозуміли, почали вітатися із малюком і цілувати животик — а у мене на очах були сльози від щастя», — поділилася Світлана.

Раніше ми писали, що Олена Кравець розсекретила, якими були стосунки Володимира та Олени Зеленських до президентства [[link_local].

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают