Цимбалюк заступився за Влада Яму: хореограф Женя Кіт відповів, що отримує той самий хейт

7 февраля 2023, 10:18

Український хореограф Євген Кот відреагував на допис в Інстаграмі актора Тараса Цимбалюка, який заступився за танцюриста Влада Яму та інших артистів, які не служать в українській армії. Користувачі засуджують виїзд Влада Ями у перший день повномасштабної війни, навіть, незважаючи на його волонтерську допомогу.

Читайте також: Влад Яма оскандалився через фото з пляжу в Майамі і відповів на хейт

Цимбалюк заявив, що артисти, яких регулярно в коментарях відправляють в окоп, корисніші як волонтери.

Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату.

"Докопалися до Ями. Полили лайном у найкращих традиціях бездумної біомаси, а те, скільки він там уже організував заходів на підтримку України та скільки грошей зібрав для ЗСУ, мало кого цікавить. Справді, краще нехай зі своєю багатотисячною аудиторією стоїть на блокпосту та мовчить. Так само воно логічне?," - висловився Тарас.

Влад Яма виїхав до США першого дня вторгнення.

Євген Кіт відзначився у коментарях актора та поділився, що сам регулярно отримує звинувачення, чому не захищає Україну у складі армії.

"Але я також розумію тих, хто пише про від'їзд деяких на морько, які типу там допомагають. І справа тут не в тому, що він має бути в окопі, а в тому, чому іншим так не можна – бути на пляжку і іноді брати участь у заходах. І я, і багато інших медійних чоловіків могли з**батися, але не зробили цього," - заявив Кіт.

Читайте також: Хореограф Женя Кот запитав, як Влад Яма виїхав з України

Хореограф підкреслив, що зірки мають бути прикладом для нації.

"Вони мають показувати приклад, а не тікати, щоб потім з'являтися в інформаційному просторі через півроку та типу: "Ой, я тут майстер-класи даю. Соромно! Совість має бути чистою перед тими людьми, які сидять в окопах," - висловився Євген.

Раніше ми писали, що Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату, але пояснив, чому ефективний у тилу.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают