"Кожна клітина відчуває, що я українка": Колишня Кличко заспівала Чарівну скрипку

8 февраля 2023, 18:04

Ексзаконна київського міського голови Віталія Кличка Наталія Єгорова поділилася з інстаграм-підписниками, котрих у неї 32,4 тисячі, виконанням композиції "Чарівна скрипка". Останню, зокрема, виконували Ніна Матвієнко й Таїсія Повалій. А створили її поет Юрій Рибчинський і композитор Ігор Поклад.

Читайте також: Дорн визнав прем'єру 24 лютого реміксу його пісні від росдіджея "неправильною"

У викладеному відео зафіксовано, як Наталія співає в супроводі рояля. Ця пісня, зазначила виконавиця в підписі до відео, – одна з її улюблених. А ще такі співи пробуджують в колишній Кличко патріотичні почуття:

"Це було 11 березня 2022 року – репетиція до концерту солідарності з Україною. Одна з моїх улюблених українських пісень "Чарівна скрипка". Коли я співаю українською, то моя кожна клітина відчуває, що я українка, і я пишаюся цим".

До слова, Наталія Єгорова називає себе на фотохостингу співачкою й авторкою пісень. А ще в неї там – девіз "Мій голос – моя сила". А до попередньої публікації жінка прикріпила відео, зняте на своєму занятті з вокалу десять років тому. 

Читайте також: Кривошапко представив патріотичну пісню українською в реп-стилі

Раніше ми писали про те, що ексвіагрянка Міша Романова представила українськомовний трек про розлуку жінки з коханим під час війни.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают