Команда Винника розповіла про його стан: Він продовжує працювати у студії

9 февраля 2023, 17:22

Керівниця офіційного фан-клубу українського співака Олега Винника - Валерія Барон - поділилася проєкту "Зірковий" як стан здоров'я артиста, чому він зник з інформаційного простору і як допомагає країні з Німеччини.

Читайте також: Сопонару про зникнення Олега Винника: Не вірю, що він може бути таким непорядним

Барон поділилася, що співак перебуває в Берліні, де проходить лікування. Через свій стан здоров'я він не може поки що з'являтися на публіці. Але, за словами Валерії, він продовжує створювати нові пісні, щоб у майбутньому тішити шанувальників.

"Його стан здоров'я не дуже дозволяє бути в публічному просторі. Але він продовжує працювати у студії, готує нові пісні. Він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини через здоров'я, що зараз стояти на сцені він не може", - розповіла Валерія.

Також артист допомагає українській армії, але не афішує цього. Олег Винник створив благодійний фонд "Вовчиця", через який купував машини для ВСУ та іншу амуніцію - прилади нічого бачення для спецпідрозділів, теплий одяг, бронежилети та каски.

Проте Валерія не знає, коли улюбленець мільйонів повернеться на сцену. Все залежить від здоров'я музиканта.

"Я думаю, що це залежатиме від його стану здоров'я. Як тільки він відчуватиме, що він енергетично може звернутися до людей і має сили. Це має бути той Олег Анатолійович, якого ми звикли відчувати: з його усмішкою, коханням. А для цього має бути відповідний енергетичний стан. А щоб цей енергетичний стан був, має бути відповідний стан здоров'я. Як тільки він відчує, що готовий, це станеться," - зізналася Барон.

Раніше ми писали, як у вітчизняному шоу-бізнесі обговорюють "зникнення" Олега Винника.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают