Макс Чмерковський показав, як його вагітна дружина танцює хіп-хоп

10 февраля 2023, 15:22

Головний герой першого сезону «Холостяка» та член журі «Танців із зірками-2021» Максим Чмерковський поділився з шанувальниками новим відео зі своєю дружиною, танцівницею Петою Маргатройд.

Читайте також: Джіджі Хадід отримала роботу на Netflix: чим займатиметься супермодель

46-річний хореограф і його 36-річна кохана, яка зараз вагітна другою дитиною, вирішили станцювати на камеру запальний хіп-хоп під трек американської реперки Big Boss Vette — Pretty Girls Walk.

У ролику Пета демонструвала вже великий животик у короткому топі з довгими рукавами та чорних спортивних штанях. Чмерковський з'явився у відео в чорній футболці, обтислих спортивних штанях, сірих шкарпетках та світло-зеленій кепці.

«Забавно, що ми дочекалися вагітності Пети Маргатройд, щоб почати танцювати тут. Якщо ви знаєте Максима Чмерковського, ви знаєте, що він справді не хотів бути частиною цього, але якщо ви реально знаєте його, ви зможете побачити точний крок, який змінив його думку», — йдеться в описі публікації.

Нагадаємо, що Пета оголосила про вагітність у січні та розсекретила, що перед цим перенесла кілька викиднів. Зіркова пара вже має 6-річного сина Шея Александера.

Раніше ми писали, що Ванесса Гадженс підтвердила заручини з Коулом Такером і похизувалася каблучкою.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают