Після блокування: Влад Яма публічно образив Дьоміна

13 февраля 2023, 11:51

Український ведучий Слава Дьомін відреагував у своєму проекті "Слава Про" на сварку з хореографом Владом Ямою. Раніше артист ділився, що танцюрист заблокував його та сина в Інстаграмі без пояснення причини. Також Дьомін розповів, що Яма дозволяє собі його ображати публічно.

Читайте також: Влад Яма показав, що йому пишуть хейтери за виїзд до США: Важко спілкуватися українською

Слава намагався з'ясувати, чому Влад на нього образився, проте на голосове повідомлення так і не отримав відповіді. Потім він уже й забув про сварку, але передплатниця нагадала.

"Справа в тому, що Яма виклав у себе якусь посаду, під якою у нього запитали, за що він мене заблокував. Відповідь мене ще більше здивувала. На цей коментар Влад Яма відповів дуже просто: "А хто це?" образа Ями настільки велика і для мене все ще незрозуміла, але знаєте, що дивно. Легше ображатись і ображати мене, ніж прослухати моє повідомлення, відповісти та розібратися з усіма питаннями. Але на це, напевно, здатні не всі, мені здається. Так повинні чинити всі дорослі та мудрі люди. Просто спілкуватися та обговорювати всі питання,” – розповів Дьомін.

Раніше ми писали, що Тарас Цимбалюк підтримав хореографа Влада Яму, який виїхав з України в перший день повномасштабного вторгнення до США.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают