Дженніфер Еністон показала своїх батьків у молодості

13 февраля 2023, 15:30

Популярна голлівудська акторка Дженніфер Еністон 12 лютого відсвяткувала день народження. Зірці серіалу «Друзі» та «Ранкове шоу», а також фільмів «Брюс Всемогутній», «Ми — Міллери» та «Загадкове вбивство», виповнилося 54 роки.

Читайте також: У рожевому пальті та з пакетом у руці: Тіна Кароль запостила «неграмурне» фото з братом

Щоб подякувати своїм вірним шанувальникам за теплі побажання, Еністон вирішила поділитися з ними раніше не опублікованим архівним кадром зі своїми батьками. На старій фотографії Дженніфер, якій на вигляд не більше 6 років, зображена під час прогулянки у горах зі своїм татом, зіркою серіалу «Дні нашого життя» Джоном Еністоном, та мамою, акторкою Ненсі Доу.

Батько Дженніфер помер наприкінці минулого року у 89-річному віці, а мами знаменитості не стало на шість років раніше після двох інсультів.

«Думаючи про цих двох людей, які створили мене, я гріюся в променях прекрасного дня народження. Дякую всім за чудові побажання до дня народження. Я відчувала так багато любові від багатьох, і все це пронесе мене через цей дикий і прекрасний невідомий рік вперед. Я люблю вас!», — звернулася до підписників зіркова іменинниця.

Раніше ми писали, що Ріанна вагітна вдруге.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают