Любов на відстані та зустріч двох закоханих сердець: нова робота співачки MOROZOVA

Артистка презентує нове зворушливе відео

tochka.net
tochka.net
автор
14 февраля 2023, 14:25
Шоу-бизнес
 MOROZOVA © Пресслужба

Співачка MOROZOVA (Наталія Морозова) презентує нову відеороботу «Ну як ти там?». У відео артистка інтерпретує історію кохання на відстані, коли закоханих чоловіка та жінку розлучили тисячі кілометрів, але пристрасні серця б’ються в унісон та зберігають зв'язок між своїми душами. Ця історія відгукнеться кожному: на сьогодні кожен українець зіштовхнувся із розділенням родини або близьких людей на різні міста та країни.

Співачка MOROZOVA презентує відео про кохання на відстані
Співачка MOROZOVA презентує відео про кохання на відстані © Пресслужба

Крім головних героїв, у відео зображений традиційний у нашій культурі символ, що зберігає зв'язок між закоханими. Це обручка на руці, що допомагає жінці відчувати присутність свого коханого поруч. Адже кохання всепереможне: воно подолає всі відстані та кордони.

«У вирії війни головне – не втрачати найцінніше – любов, яка завжди перемагає. Так звичайне питання «Ну як ти там?» і відповідь «Все добре», додає крил і настрою на цілий день. Бо саме це мріє почути кожна жінка або чоловік. Це і є головним меседжем пісні»,
– говорить MOROZOVA.

Співачка MOROZOVA презентує відео про кохання на відстані
Співачка MOROZOVA презентує відео про кохання на відстані © Пресслужба

Особливістю відео стало те, що співачка доповнила відеороботу своїм живим співом, щоби передати власні непідробні емоції та глибинні почуття.

Символічно, що у день зйомки кліпу сама природа підлаштувалася під настрій пісні. Небо затягнулося хмарами, а на вулиці був туман. Саме це відчуває всередині кожна пара, коли їх розлучають обставини.

«Я присвячує свою пісню усім жінкам та чоловікам, які не можуть бути разом у цей тяжкий час. Їхній внутрішній стан відображає всю суть переживань і щирості почуттів. Пари які з волі долі повинні бути разом, але так далеко один від одного. Навіть той, хто зараз далеко, може бути поруч, якщо він в твоєму серці»,
– ділиться MOROZOVA.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают