Бєдняков пояснив, чому знімався у російських шоу: Ця проблема була десятиліттями

15 февраля 2023, 09:37

Український ведучий Андрій Бєдняков народився і виріс у Маріуполі, тому особливо тяжко переживає події, що відбуваються в Україні після повномасштабного вторгнення Росії. В інтерв'ю для Pressing шоумен пояснив, чому брав участь у російських проектах, а не будував кар'єру в Україні.

Читайте також: «Маленький сатаніст»: Андрій Бєдняков показав, як виглядав у 1990 році

З дитинства його батько нав'язував думку, що вони пов'язані з РФ. Проте знімався в "Орлі та Решці" не через гроші, а через симпатію у проекті. За його словами, якби справа стосувалася фінансів, то погоджувався б на пропозиції пропагандистських каналів "Росія" та "Перший", куди його звали після 2014 року.

"А я завжди мріяв там працювати, так сталося, що я з Маріуполя і батько мені завжди доводив, що у нас російське прізвище, родичі в російському місті Іваново. А я йому завжди відповідав, що я українець, я не з Радянського Союзу," - наголосив Бідняков.

Ведучий зізнався, що тато слухав усе російське, тоді як Бєдняков слухав "Океан Ельзи", через що батько навіть викидав його касету.

"Працювати на російських каналах, звичайно, хотілося. Адже ми вдома дивилися російські фільми, у нас були російські канали. І ця проблема була десятиліттями - Маріуполь всі ці роки до цього вели (до Росії)", - підкреслив шоумен.

Бєдняков зазначив, що зараз йому соромно за роботу у країні-агресорці. Також він розповів, що отримував пропозиції провести корпоративи в анексованому Криму за подвійну плату. У 2015-2016 роках за один корпоратив навіть була пропозиція 30 тисяч євро, а за Новий рік – 45 тисяч євро.

Раніше ми писали, чи спілкується зараз Андрій Бєдняков із колись другом, а після 24 лютого зрадником України – футболістом Тимощуком.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают