Ребел Вілсон вперше розповіла, як познайомилася зі своєю дівчиною Рамоною

15 февраля 2023, 12:36

Австралійська акторка Ребел Вілсон поділилася новими подробицями її роману із дизайнеркою Рамоною Агрумою.

[[read_also article_id= 7166453 " /]]У новому інтерв'ю для подкасту Life Uncut зірка «Ідеального голосу» вперше розповіла, як вона зустріла свою кохану. За словами 42-річної знаменитості, їх познайомив спільний друг.

«Ми познайомилися через спільного друга Г'ю Шерідана. Він знав Рамону багато років, і мене багато років, і я завжди говорила йому, що поїхала до Нью-Йорка з Г'ю і зрозуміла: "Ах, всі ці чуваки. Типу, вони або не романтичні, або щось таке, і я відчуваю, що вони можуть обдурити". Завжди були якісь проблеми», — розповіла Ребел про те, як вперше задумалася про стосунки з жінками.

«А потім він просто сказав: "Ти маєш познайомитися з Рамоною". І я подумала: "З ким?" І він такий: "Так, я тебе представлю". Але потім він дивно чекав два місяці. А потім наче текст нас познайомив. І це могло бути схожим на дружбу, як спочатку, але потім ми просто почали переписуватися, а потім записувати голосові», — згадала кінозірка.

Пізніше Вілсон вирішила, що їй потрібно зустрітися з Рамоною, щоб дізнатися, чи реальний їхній зв'язок із листуванням. Для цього акторці потрібно було прилетіти з Австралії до Лос-Анджелесу.

«А потім я подумала: "Вау, я відчуваю справжній зв'язок з цією людиною, глибокий, дійсно приголомшливий зв'язок". І я була в Австралії в той час, і я подумала: "Я повинна летіти в Лос-Анджелес, щоб побачити її, щоб побачити, чи це правда". Тому що я припустилася помилки, коли писала комусь цілу вічність, а потім це не спрацювало. А потім ми це зробили, і ми вийшли і звідти все просто розквітло. Але мені довелося пройти весь шлях назад, щоб отримати документи на посвідку на проживання в Америці, грін-карту та інше. Потім усе просто розцвіло», — сказала Ребел.

Раніше ми писали, що Лесю Нікітюк оштрафувала поліція.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают